Reclamă

În ediția de luni, 7 martie, a emisiunii Mireasa, Cosmin și Aron au avut un conflict deschis, asta după ce Cosmin, actualul iubit al Alexandrei, a sărit să îl bată pe fostul partener al tinerei. Tot în cadrul ediției de luni, Simon Gherghe a anunțat că iubitul Alexandrei a fost descalificat și va pleca acasă, împreună cu mama lui, Robertina. Cum a reacționat concurentul după ce a fost obligat să plece? 

Conflictele sunt la ordinea zilei în casa Mireasa! Cosmin nu a mai rezistat și a sărit la gâtul lui Aron, după ce în pauzele publicitare ale emisiunii au existat momente tensionate între el și fostul partener al Alexandrei. Enervat la culme de gesturile lui Aron, Cosmin a apelat la violență.

Cosmin de la Mireasa a fost descalificat după ce i-a băgat mâna în gât lui Aron

În urma acestui scandal, Cosmin a fost descalificat și nevoit să plece din casa Mireasa, în 30 de minute, după cum a anunțat Simona Gherghe, în emisiunea de luni, 7 martie.

Un incident care s-a întâmplat în una dintre pauzele de publicitate ne-a dat peste cap planurile. S-a întâmplat acest gest. Nu dăm niciun act de violența la TV. Nu tolerăm agresivitatea, astfel de gesturi. Astfel de comportamente nu au nicio legătură cu casa Mireasa, cu emisiunea, cu conceptul de iubire. Cosmin ai 30 de minute la dispoziție pentru a părăsi casa Mireasa. Astfel de lucruri nu își au locul în competiția asta”, a zis Simona Gherghe.

foto: captură Antena 1

După ce a părăsit competiția matrimonială, Cosmin și mama lui au fost invitați în platoul show-ului Mireasa- Capriciile Iubirii. Acolo, cei doi au explicat cum de s-a ajuns la situația conflictuală, care, în cele din urmă, a dus la descalificarea lor din emisiunea de la Antena 1.

De ce a vrut să-l bată pe fostul iubit al Alexandrei

Cosmin a povestit că Aron mereu l-a provocat, iar Andrei i-a ținut partea fostului iubit al Alexandrei.

„Tot încercau de… Andrei din totdeauna și Aron, au făcut ei o mică alianță. Habar nu am, prietenia lor acolo și tot încercau să dea în relația mea, în familia mea, că eu nu am școală, că eu nu am… de fiecare dată și tot încercau șicanări. Și la petrecere râdeau de mine și de Alexandra. Am tăcut din gură…”, a spus Cosmin, după ce a părăsit casa Mireasa.

„După relația lor a început să scoată niște vorbe foarte urâte despre Alexandra. Cred că știți când a spus acele vorbe urâte, că ce făcea el, că nu vedeau camerele când… chestii de genul ăsta. Nu le-am băgat în seamă. A încercat să o denigreze pe Alexandra, nici pe ea nu avea cu ce, dar pur și simplu să facă rău. Tot așa, Andrei toată ziua bună ziua că mă bate, că face, că mă prinde, că ieșim de aici. Cred că le știți, știm deja povestea.

Am tăcut din gură, am tăcut din gură… Cu Aron am purtat cred că de cinci ori discuția asta, să nu mai ridice tonul la mama, să nu o mai tragă pe ea la răspundere cu ceva. Dacă are ceva de spus, să vină la mine să spună că eu nu mi-am permis și nici nu-mi permit vreodată să mă duc la bunica Elena. Dacă am ceva să-i spun, mă duceam întâi la Aron, să vorbesc întâi cu el că suntem băieți.”, a mai adăugat Cosmin, extrem de supărat.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro