Reclamă

Celebrul Florin Salam a fost chemat, acum două zile, la sediul DIICOT, unde a fost audiat de către procurori într-un dosar în care sunt implicați mai mulți interpoli ai unui cunoscut clan din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT București, Mihaela Porime, a dezvăluit, motivul care a stat la baza audierilor „Regelui Manelelor”, Florin Salam, a fost chemat de către procurorii din Capitală.

Care este, de fapt, adevărul din spatele legăturii dintre Florin Salam și interlopi

Așadar, potrivit purtătorului de cuvânt al DIICOT București, Mihaela Porime, susține că Florin Salam a fost audiat ca martor într-un dosar care îi are în vizor pe interlopii din Clanul Butoane.

 „A fost citat în calitate de martor într-un dosar vizând constituirea unui grup infracţional organizat şi proxenetism, un dosar din anul 2017 al DIICOT Structura Centrală. Dosarul vizează Clanul ,,Butoane”. Unul dintre inculpaţi este dat în urmărire, se sustrage urmăririi penale.

Este prima oară când a fost audiat. Dacă va mai considera procurorul de caz, va mai fi chemat. Bănuiesc că procurorul de caz a găsit o legătură în acest dosar dacă dânsul a fost citat în calitate de martor”, a explicat Mihaela Porime, potrivit spynews. 

La sediul DIICOT, Florin Salam a venit alături de avocatul său pentru a face discuta despre caz. Deşi a spus că va oferi lămuriri la ieşire, manelistul s-a răzgândit. Avocatul său a spus că a dat explicaţii într-un dosar care nu este nou. Avocatul lui spune că Florin Salam nu acuză pe nimeni în prezent. Tot el susţine consideră că treaba cântărețului s-a încheiat aici.

Ce legături are Florin Salam, de fapt, cu lumea interlopă. Adevărul din spatele scandalului în care a fost implicat celebru manelist
Youtube

Florin Salam, șantajat, umilit și jefuit de interlopi

Florin Salam a suferit în ultimii ani din cauza corecțiilor la care a fost supus de clanurile mafiote. La un eveniment la care a luat parte acum câțiva ani, artistul a încasat și un pumn în plină figură, i s-au luat banii câștigați, peste 100.0000 de euro, și era silit să cânte la diferite petreceri și evenimente ale clanurilor interlope pe gratis, unde era umilit de către cei prezenți.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro