Britney Spears a fost considerată, mulți ani la rând, „prințesa muzicii pop”.

La un moment dat, s-au produs câteva schimbări radicale în viața ei. Cazul lui Britney a ajuns și pe masa instanțelor de judecată care au decis că nu este complet responsabilă pentru faptele sale. Astfel, tutela i-a revenit tatălui ei. 

În ultima vreme, Briney Spears a fost în centrul atenției mai mult ca niciodată. Nu mai este niciun secret faptul că aceasta a fpst controlată ani la rând de tatăl ei. Artista a fost declarată inaptă de a-și asuma propriile decizii. Astfel, instanța a delegat o altă persoană care să se ocupe de asta.

Britney Spears a pierdut contactul cu realitatea

Tatăl lui Britney Spears a preluat controlul vieții fiicei sale, dar și al finanțelor ei. Vedeta nu mai avea niciun cuvânt de spus și se supunea în totalitate. După 13 ani în care a trăit după regulile tatălui ei, artista a făcut toate demersurile pentru a scăpa de el. La finalul anului trecut. Britney a fost declarată o femeie liberă.

Imediat după aflarea verdictului, blondina s-a logodit cu iubitul ei. Cei doi nu au deschis prea mult acest subiect, dar Britney Spears știe deja că Donatella Versace se va ocupa de rochia ei. Dacă despre nuntă nu vorbește prea mult, despre anii în care a trăit după regulile tatălui său, artista povestește destul de des pe Instagram.

„Într-o lume în care este ok să-ți sechestrezi fiica și să o faci să lucreze 7 zile pe săptămână, de la opt dimineața la patru după-amiaza. Fără zile libere. Cu 105 persoane, care intră și ies dintr-o mică rulotă săptămânal. Fără băi private și văzută goală când se schimbă.

M-a drogat până când nu mai puteam vorbi. Am fost supusă acestui tip de tratament timp de 4 luni de către tatăl meu după ce am muncit din greu pentru familia mea, vreme de 13 ani.”, a scris Britney Spears pe Instagram.