Reclamă

Bancul zilei. Războiul dintre Rusia și Ucraina a ajuns astăzi în ziua a 12-a. Armata lui Vladimir Putin continuă să facă ravagii în țara vecină României. Dar, înainte de acest conflict, liderul de la Kremlin a fost și subiect de banc. 

În ultimele aproape două săptămâni, Vladimir Putin, președintele Rusiei, a devenit un personaj viral. Toată planeta vorbește despre el. Având în vedere că a fost mereu un personaj controversat, liderul de la Kremlin este și subiect de glume.

Bancul zilei / La noi când trece Putin, toată lumea urinează pe el…

Subiectul primului banc de astăzi nu are niciun fel de legătură cu războiul în desfășurare dintre Ucraina și Rusia. Surprinde însă o discuție amuzată între un rus și un american. Iată despre ce este vorba.

„Americanul:
– La noi… când trece Trump, toată lumea aruncă cu fructe în el, îl scuipă, îl înjură, etc etc…
Rusul:
– La noi când trece Puțîn, toată lumea urinează pe el… care mai de care…
Americanul:
– Ei, hai să fim serioși; am exagerat și noi puțîn… Îl înjurăm dar mai în șoaptă… aruncăm spre el… dar nu îl atinge nimeni…
Rusul:
– Păi și noi am exagerat puțîn… Într-adevăr, urinam, dar nu ne dăm pantalonii jos..”

Bancul zilei / La noi când trece Putin, toată lumea urinează pe el…
Pixabay

Erdogan îl sună pe Vladimir Putin…

Al doilea banc de astăzi îi are protagoniști pe Recep Erdogan, președintele Turciei, un alt lider politic foarte controversat și Vladimir Putin. Cei doi vorbesc despre alt război, cel din Siria.

„Erdogan îl sună pe Vladimir Putin:
– Băi ţarule, de când bombardaţi Siria o grămadă de avioane de-ale voastre au intrat în spaţiul aerian al Turciei. Ce naiba e cu ele?
– Scuze, sultane, dar aşa sunt soldaţii ruşi, se cred încă la ei acasă!
– Păi cum aşa?
– Păi în Rusia, soldaţii mei se pot duce oricând peste orice ţară vecină, cum au ei chef!”


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro