Roxana Buzoiu s-a remarcat cu ajutorul emisiunii „Puterea Dragostei.” După ce a cunoscut faima, aceasta a apelat de mai multe ori la bisturiu, iar, din cauza unor operații estetice are de suferit. 

Roxana Buzoiu a trecut pragul mai multor medici esteticieni pentru a avea formele de care se bucură în prezent. Operațiile nu au fost deloc ieftine, iar vedeta a trebuit să scoată din buzunar sume mari de bani pentru a-și satisface plăcerile. O procedură pe care aceasta o face frecvent este injectarea în buze a acidului hialuronic care aproape că a mutilat-o.

Buzele i s-au mărit extrem de mult și de multe ori este țintă glumelor printre internauți. De multe ori, bărbații fac duet pe TikTok și, dorindu-și să o imită, își lipesc crenvurști pe buze ca să fie cât mai mari. Urmăritorii ei îi transmit la diferite postări că o femeie nu ar trebui să arate așa sau îi spun că a exagerat cu intervențiile.

Roxana Buzoiu și iubitul ei, Sendo au planuri mari pentru viitor

Roxana Buzoiu a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre planurile de viitor pe care le are cu Sendo, iubitul ei. Aceștia au planuri mari, își doresc să se căsătorească și să aibă copii. Vedeta recunoaște că odată cu intrarea în relație s-a schimbat în bine și a evoluat alături de partenerul ei. De sărbători, Roxana Buzoiu i-a cunoscut și familia iubitului și este extrem de fericită.