Reclamă

Laurențiu Reghecampf, fostul partener al Anamariei Prodan, a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Antrenorul a lipsit de la antrenamentele Universității Craiova, iar mulți s-au întrebat ce a pățit. Recent, Reghe a explicat ce l-a făcut să nu fie prezent la pregătirile pentru meciuri.

Laurențiu Reghecampf a lipsit de la antrenamentele echipei

Laurențiu Reghecampf a povestit că s-a simțit extrem de rău în ultimele zile, după ce a răcit. El a ținut să precizeze că nu are COVID-19, ci doar o gripă care i-a venit de hac. În prezent, starea lui de sănătate începe să se îmbunătățească.

,,Am fost răcit, am avut gripă. Sunt bine, mi-am revenit. Am avut două zile în care m-am simțit puțin mai rău. Sunt câteva cazuri și în lot, dar nu trebuie să ne facem probleme. E vorba de răceală”, a declarat Reghe pentru Wowbiz. 

foto: instagram

Laurențiu Reghecampf nu-și mai ascunde relația cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Anamaria Prodan, după 15 ani de mariaj. La scurt timp după anunțul separării, antrenorul a început să se afișeze cu actuala lui iubită, Corina Caciuc, despre care a afirmat că este femeia vieții lui.

Mai mult de atât, bărbatul va deveni tătic pentru a treia oară, în primăvara acestui an. Deși a fost criticat de toată lumea pentru povestea de iubire pe care o trăiește cu Corina Caciuc, Reghe nu prea a ținut cont de gura lumii și își vede liniștit de viața lui.

Laurenţiu Reghecampf și actuala lui iubită, Corina Caciuc, s-au mutat deja în casă nouă. Bărbatul nu a mai așteptat să se pronunţe divorţul de Anamaria Prodan și a achiziționat un apartament într-un cartier rezidenţial din Craiova. Potrivit retetesivedete.ro, antrenorul de la Universitatea Craiova și Corina Caciuc vor deveni părinți, la începutul lunii mai, motiv pentru care și-au dorit toate condițiile pentru băiețelul lor.

„Am făcut o fermă la Snagov, de vreo patru – cinci ani tot muncesc… La început, am făcut pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, a dezvăluit Reghecampf, la finalul anului trecut, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro