Reclamă

Au trecut aproape patru luni de când Petrică Mîțu Stoian, iar ancheta morții solistului de muzică populară nu a fost finalizată nici până în ziua de astăzi. Avocata Carmen Obîrșan a venit cu noi informații în cazul decesului interpretului. Ce au cerut, de urgență, rudele lui Petrică Mîțu Stoian? 

Petrică Mîțu Stoian a avut parte de o moarte violentă

Petrică Mîțu Stoian se zvârcolește în mormânt! Ancheta privind decesul lui bate pasul pe loc. Rudele artistului doresc să intre în posesia unei copii a certificatului medico-legal al bărbatului, însă, din păcate, fără rezultat. Avocata Carmen Obîrșanu a dezvăluit că instanța a interzis total acest lucru.

Petrică Mîțu Stoian ar fi avut parte de o moarte violentă, după ce a suferit o ruptură la nivelul alveolei pulmonare din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric, conform raportului preliminar al necropsiei.

foto: social media

Am cerut să fie investigat cazul de niște procurori cu mai multă experiență. Mi s-a respins cererea și este în continuare la un procuror fără vechime, n-are nici măcar un an de când e procuror. Până în acest moment, e dată o ordonanță prin care mi se interzice să mi se elibereze copie de pe raportul medico-legal.

Momentan stau în expectativă și aștept audierile. Mie îmi era clar de la început, pentru că nu au fost puse niște întrebări de esență. Ei au întrebat doar ce scrie în carte.”, a declarat avocata Carmen Obîrșanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Clinica unde s-a tratat solistul a fost amendată cu o sumă uriașă

Avocata familie lui Petrică Mîțu Stoian dă vina pe medicii de la clinica ‘Nera’ că nu i-au acordat atenție solistului, în sensul că nu l-au supus unor investigații suplimentare. Pe de altă parte, reprezentanții clinicii private au anulat procesul de anulare a amenzilor date de DSP. Amenzile se ridicau la aproximativ 80.000 de lei.

Amenda au primit-o, au contestat-o și li s-a respins acum două săptămâni.Acum vor face recurs. Părerea mea este că toți au greșit, toți medicii. Cei de la clinică, că nu l-au investigat înainte să-l bage în camera hiperbară. După aceea, a ajuns la Reșița și la Reșița l-au ținut, deși cazul îi depășea ca și capacitate profesională, până când a murit.”, a mai spus avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian fusese infectat cu COVID-19 și a decis să urmeze un tratament cu oxigen hiperbaric, la clinica „Nera” din Caraș-Severin. La câteva zile de la tratament, solistul a început să se simtă tot mai rău. Interpretul de muzică populară a decedat pe 6 noiembrie 2021, la spitalul din Reșița.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro