Reclamă

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde le povestește fanilor virtuali ceea ce se mai întâmplă în viața ei. Recent, fiica lui Petre Roman a mărturisit pe Instagram că se simte extrem de rău. Ea a fost nevoită să anuleze o treabă urgentă pe care trebuia să o facă pentru persoanele refugiate din Ucraina. Ce a pățit vedeta? 

Oana Roman s-a ‘plâns’ că are probleme de sănătate! Ea a dezvăluit că are dureri groaznice de cap, motiv pentru care a ales să facă și un test rapid de COVID-19.

Oana Roman s-a simțit foarte rău în ultimele zile

„Am terminat de făcut cumpărăturile pentru refugiații ucraineni, însă ideea este că în mod brusc și agresiv am o stare de parcă m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu știu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.”, a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

La scurt timp după ce a aflat rezultatul testului, Oana Roman a dezvăluit că a ieșit negativ. Cu toate acestea, ea a mărturisit că preferă să stea izolată, până ce se va simți mai bine.

Mi-am făcut un test rapid și a ieșit negativ, mai aștept până diseară, până mâine dimineață, și nu știu, dacă tot nu sunt bine, o să fac un PCR.”, a mai povestit vedeta pe Instagram.

foto: instagram

Vedeta, îngrijorată și pentru starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman le-a mărturisit fanilor din mediul online că o nouă problemă s-a abătut asupra ei. Vedeta a trecut de la extaz la agonie.

Acesta era cât se poate de bucuroasă pentru că mama sa trebuia să ajungă acasă, după lungi zile petrecute în spital. Din păcate, vestea proastă a venit foarte repede. Se pare că externarea Mioarei Roman a fost amânată, medicii descoperindu-i noi probleme.

„Am mai primit o veste proastă astăzi. Speram să o mai putem externa pe mama astăzi din spital. Din păcate, doctorii au decis să o mai țină. Au mai identificat o problemă pe care o avea. Nu o mai putem externa. Ea deja nu mai vrea să stea acolo, nu i place să stea în spital. Mă doare foarte tare că nu am cum să fiu lângă ea. Rugați-vă pentru sănătatea ei!”, a spus Oana Roman pe internet.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro