Reclamă

În acest moment, Vladimir Putin este probabil cel mai urât personaj politic de pe întreaga planetă. Totul a pornit după ce acesta a dat startul războiului dintre Rusia și Ucraina. Cu toate că Rusia a primit sancțiuni dure care au afectat cetățenii acestei țări, Putin nu a dat înapoi. Nici faptul că au murit mii de militari ruși, copii, nu l-au făcut pe Putin să oprească teroarea.

 Vladimir Putin a devenit mai agresiv în ultima perioadă

Nimeni nu înțelege atitudinea și cruzimea președintelui rus. O explicație a comportamentului agresiv al lui Vladimir Putin a venit din partea fostului ministru de externe Lord David Owen.

Acesta susține că Vladimir Putin a devenit mult mai agresiv în ultima perioadă din cauză că își administrează steroizi.

 „Uită-te la fața lui, vezi cum s-a schimbat – acum are o față ovală. Oamenii care au spus, oh, e chirurgie plastică sau botox, eu nu cred deloc asta. Fie este pe steroizi anabolizanți folosiți pentru dezvoltarea masei musculare, fie este pe corticosteroizi (tratament care înlocuiește hormonii deficitari). Dacă iei aceste medicamente, așa arăți la față. Îți reduc imunitatea și te fac mai vulnerabil la Covid”.

Adevărul despre Vladimir Putin! De ce este președintele Rusiei atât de agresiv. Medicamentele care l-au schimbat total
social media

Conform Mirror.co.uk, Owen a explicat că steroizii anabolizanți pot crește agresivitatea unei persoane.

Chiar și prietenii lui Vladimir Putin sunt uimiți de modul în care a ales președintele Rusiei să gestioneze această situație. Fostul ministru al Afacerilor Externe, rusul Andrei Kozîrev, un apropiat al lui Vladimir Putin, spune că în prezent acesta este cu totul schimbat. Kozîrev susține că ceva s-a întâmplat în capul oficialului rus.

Prietenul lui Putin: Este o persoană diferită

 „Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui, dar este o persoană diferită, mai ales din punct de vedere politic, este total diferită”, a precizat  Andrei Kozîrev, live, la ABC.

El a declarat că este afectat de faptul că o persoană bună a devenit una rea și regretă că a servit regimul rus, care acum face atât de mult rău. Cât despre amenințările lui Vladimir Putin despre arme nucleare, prietenul acestuia spune că cineva îl va opri în caz că va dori să folosească aceste arme.

Încercând acest lucru, Vladimir Putin ar risca totul, oamenii din jurul lui, familiile lor, fiindcă războiul nuclear este o apocalipsă pentru toată lumea. Este un act sinucigaș și cu siguranță cineva îl va oprit, a încheiat fostul ministru rus al Afacerilor Externe.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro