Reclamă

Este Vladimir Putin mort? Fosta lui soție a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă. Acesta ar fi fost înlocuit cu o sosie după ce ar fi decedat. 

Războiul declanșat de către liderul rus, Vladimir Putin a băgat sperieți în toată Europa. Unii oameni se întreabă dacă fosta lui soție, Ludmila Aleksandrova spune adevărul. Pe data de 15 martie 2015, aceasta a dezvăluit cum că Vladimir Putin a decedat. Însă, ce a mai mărturisit Liudmila e de-a dreptul halucinant! Fosta soție a președintelui a spus că după moartea liderului de la Kremlin, acesta ar fi fost înlocuit cu o sosie.

social media

Fosta soție a lui Vladimir Putin susține că acesta a murit

Toată disputa ar fi pornit într-o noapte. Acesta a purtat o discuție cu fiicele sale, a plecat de acasă și nu s-ar mai fi întors. Imediat după dispariția președintelui, Ludmila susține că a fost amenințată. Aceasta a fost anunțată că președintele Rusiei a decedat și a fost sfătuită să tacă cu privire la acest incident. Liudmila a mărturisit că asasinarea soțului ei a fost una plănuită bine și ca la carte. Multe sosii ar fi fost pregătite pentru a-i lua locul liderului rus. Cu toate acestea, liderul rus nu și-a mai făcut simțită prezența în public. Marii reprezentanți ar fi ascuns adevărul, ulterior spunând că liderul era grav bolnav.

Liderul rus a fost înlocuit de o sosie

În ceea ce privește căsnicia celor doi, se pare că Ludmila ar fi inventat divorțul. Ea a recurs la această metodă, deoarece nu ar fi suportat să trăiască alături de sosia fostului ei soț. Se pare că marii politicieni ai lumii nu au trecut cu vederea și au observat că „noul” Putin este destul de diferit. Este adevărat faptul cum că mai mulți președinți de stat au avut sosii folosite atunci când erau expuși la un pericol major.

În momentul de față, nu au fost dezvăluite mai multe informații sigure cu privire la moartea acestuia. Se pare că marii politicieni nu sunt singurii care au văzut schimbări asupra lui Putin. Publicul larg a observat că președintele rus se comportă ciudat și are gesturi și trăsături diferite.

 


Reclamă

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro