Cu siguranță o cunoașteți pe Floricica Dansatoarea, cea care a devenit celebră în urma mesajului ei transmis peste tot, și anume: „Să fie pace!” Nu numai dansul a promovat-o pe Floricica, ci și stilul ei caracteristic de a stârni hohote de râs în jur.

De data aceasta, ea a ținut morțiș să îi transmită președintelui rus, Vladimir Putin un mesaj destul de controversat cu privire la război. 

Așa cum v-a obișnuit, Floricica este o patriotă adevărată, iar atunci când vine vorba să-și apere țara, aceasta este prima care va sări s-o facă. Ea își dorește pace, iar atunci când cineva provoacă un război, ca în acest caz, Floricica ține să transmită mesaje celor care vor răul popoarelor.

Ce i-a spus Floricica lui Vladimir Putin

De câțiva ani buni, Floricica a devenit celebră și îndrăgită de fani pentru simțul umorului. Tot de atunci, aceasta militează pentru pace. Așa că în cadrul oricărui protest sau manifestație, Floricica nu ezită să-și facă apariția și să încerce să aducă pacea printre oameni. Ei bine, chiar în timpul unui protest din capitală, dansatoarea a fost abordată de către un reporter care a întrebat-o de ce a venit în Piața Universității să protesteze. Iată ce a spus aceasta:

„Vai, nu-mi vine să cred! Nu vreau război! Vreau pace pentru popor! Vreau să nu fie război, să fie paceee! Domnu’ președinte Putin, fii om bun! Nu vreau să fie război cu nimeni.

Putin, am o rugăminte, de la Floricica Dansatoarea: Vreau să lași oamenii în pace. Dă-le libertate, te rog din suflet domnu’ președinte, Putin! Lasă-mă în pace, te rog din suflet!”

@d.m.b.18 #România #floricicadansatoarea #protest #27februarie #săfiepaceee? #huoooo #AUR #duminică #bucurești #tiktokromania #2022 #piațavictoriei #libertate ♬ original sound – D.M.B

Floricica dansatoarea, afectată de cele întâmplate în Ucraina

Nemulțumită de invaziile trupelor rusești pe teritoriul Ucrainei, Floricica a găsit prilejul de a-i transmite un mesaj revoltător liderului rus. Cel care a pornit tot acest război împotriva ucrainenilor. Floricica s-a arătat impresionată de suferința oamenilor de pe teritoriul Ucrainei, iar aceasta îl consideră pe Vladimir Putin responsabil pentru clipele cutremurătoare prin care trec ucrainenii în aceste momente. Astfel, mesajul acesteia a devenit viral la scurt timp, iar oamenii au reacționat în număr extrem de mare.