„Te cunosc de undeva” revine cu sezonul 17 la Antena 1. Formatul este cunoscut în mai mule țări, dar la noi a fost cel mai longeviv. Acum, după multe speculații, au fost confirmate perechile de concurenți care vor intra în pielea celor mai îndrăgite personaje.

„Te cunosc de undeva” este unul dintre cele mai iubite show-uri de la noi. Ani la rând, Alina Pușcaș și colegul ei, Cosmin Seleși, au moderat cu succes emisiunea. Anul acesta, Alina va avea un nou coleg. Așa cum s-a speculat din vară, acum, Alina face echipă cu Pepe.

Pepe nu este deloc străin de acest format, mai ales că, în trecut, a fost concurent în numeroase sezon. Acum, tot ceea face este să treacă de partea celaltă a baricadei și să facă schimb de roluri. Pepe a fost unul dintre cei mai apreciați, dar și amuzanți concurenți de la „Te cunosc de undeva”, așa că telespectatorii așteaptă multe momente de excepție din partea lui.

Echipe surprizătoare la „Te cunosc de undeva”

În sezonul acesta, la fel ca și în sezonul precedent, concurenții vor fi organizați în perechi. Potrivit celor de la fanatik.ro, echipele au formate demult și arată mai bine ca niciodată. Este vorba despre Emi și Cuza, Ristei și Ilona Brezoianu, surorile Odagiu, Alexa Talavutis și Dima Trofim, Maria Buza și Paula Chirilă, Zarug și Jazzy Jo, Anisia Gafton și Ionuț Rusu și Romică Țociu și Carmen Chindriș.

Toți cei din perechile menționate sunt uniți de dorința de a câștiga, dar și din dorința de a face spectacol. În timp ce unii sunt la a doua experiență de acest gen, alții sunt novici în acest show. Fanii cred că spectacolul va fi unul garantat, mai ales că din acest nou sezon de „Te cunosc de undeva” face part Zarug și Romică Țociu.

Inițial, Romică Țociu a fost pe lista de prezentatorilor, dar se pare că a refuzat din motive financiare. Anul acesta, show-ul împlinește 10 ani, așa că transformările vor fi unele excepționale.