Reclamă

Ucraina rezistă după trei zile de război! Președintele ucrainean este cel care a rămas alături de poporul lui în aceste vremuri dificile. Liderul ucrainean a anunțat pe Twitter că nu renunță la lupta împotriva Rusiei. De altfel, politicianul este susținut îndeaproape și de soția lui, Olena. Cine este partenera președintelui ucrainean? 

Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean

Volodimir Zelenski, președintele ucrainean, luptă cot la cot cu armata lui, pentru ca trupele militare speciale rusești să nu pună stăpânire pe cele mai importante orașe din Ucraina. Sunt puțini care știut faptul că actualul lider ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost unul dintre cei mai celebri comedianți tv, în urmă cu mulți ani.

Volodimir Zelenski, în vârstă de 44 de ani, a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina, în 2019. Acum, în prag de război, politicianul a demonstrat că este alături de semenii lui.

Nici soția lui, Olena, nu l-a lăsat la greu în fața acestui mare obstacol, atacarea Ucrainei de către Rusia. Femeia a fost mereu un adevărat sprijin pentru soțul său și l-a susținut de fiecare dată în toate deciziile pe care le-a luat. Inclusiv când a candidat la președinție.

foto: instagram

Volodimir Zelenski și Olena Kiyashko sunt împreună încă de pe băncile școlii și au doi copii, pe Aleksandra Zelenskaya și Kiril Zelenskiy. Cei doi s-au căsătorit după 8 ani de relație.

Ce meserie are, de fapt, partenera liderului ucrainean

Presa internațională precizează faptul că Volodimir Zelenski și-a dorit să se concentreze mai mult pe carieră și nu se simțea pregătit să se însoare. Cei doi au fost inițial colegi de clasă în școala generală, însă abia când au ajuns la facultate au decis să formeze un cuplu.

Cât despre Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, se știe că a preferat mereu să stea departe de ochii presei. Conform Adevărul, soția lui Volodimir Zelenski, este de meserie arhitect și scenarist. Ea este absolventă a Universităţii Naţionale Kryvyi Rih şi este licenţiată în inginerie civilă.

foto: instagram

Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro