Reclamă

Fără doar şi poate, Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai iubiţi bucătari de la noi din ţară, el câştigând o adevărată notoritate odată cu emisiunea “Chefi la cuţite”, care a ajuns la cel de-al optulea sezon.

Nu de mult, în mediul online a apărut o imagine cu celebrul bucătar de când era mic copil, prilej excelent pentru Scărlătescu să îşi aducă aminte de copilăria acestuia şi de “dezmăţurile culinare” de la vremea aceea.

Astfel, acesta povesteşte cum pasiunea pentru gătit, în special pentru dulciuri, o are încă de când avea doar câţiva ani şi îşi aduce cu bucurie aminte de desertul făcut de bunica lui.

“Pe vremea cand eram eu copil se purtau merele si covrigii, daca aparea si o portocala era “wow”, dezmat culinar. Îmi aduc aminte de tortul meu de la 2 ani, atunci am mâncat pentru prima oară ciocolată. Îmi plăcea mult, iar părinţii nu ne dădeau voie să mâncăm aşa ceva. Nici atunci nu am avut ciocolata de la părinţi sau prieteni, ci am furat-o. Aveam o vecină care făcea mereu ciocolată de casă şi salam de biscuiţi. Nu ştiam cum să i le fur mai repede. Spărgeamul egamul de la bucătărie pentru a lua o bucăţică”, a povestit Cătălin Scărlătescu despre copilăria lui.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro