Reclamă

Cele mai multe persoane se plâng de faptul că sunt nevoite să-și încarce telefonul tot mai des. Este foarte puțin probabil ca acesta să reziste toată ziua fără o reîncărcare cu o seară în urmă. Din fericire, există câteva metode utile la care ai putea să apelezi când ai nevoie să-ți încarci rapid telefonul.

Așa îți poți încărca telefonul rapid

De multe ori ni s-a întâmplat să rămânem fără baterie la telefon și să nu avem unde să-l încărcăm. Datorită tehnologiei avansate din ziua de astăzi, există câteva trucuri de care te poți folosi pentru ca bateria gadgetului să reziste cât mai mult. Iată care sunt trucurile inteligente prin care ne putem încărca telefonul simplu și rapid.

Pune telefonul pe modul avion. Dacă vrei ca dispozitivul să se încarce cât mai repede, este ideal să-l pui pe mod avion. În acest fel, telefonul se va încărca mai rapid. Specialiștii susțin că telefonul nu e conectat la rețeaua de telefonie mobilă și are mai puține funcții active. Din păcate, pe modul avion nu poți iniția sau primi apeluri.

Închide telefonul atunci când stă la încărcat. Un alt truc ideal îl constituie oprirea acestuia pe parcursul încărcării. Închiderea aplicațiilor de pe gadget nu ar mai consuma energie în timpul încărcării.

foto: pixabay

Încarcă telefonul la priză, nu conectat la laptop sau baterie externă. Pentru cei care au iPhone, este benefic să-și cumpere un un cablu de la USB-C la Lightning, pentru a încărca smartphone-ul mai repede.

Folosește doar cablul original de încărcare al telefonului

Nu mai utiliza telefonul când este la încărcat. Dacă butonezi telefonul când este la încărcat, este clar că nu se va încărca rapid, datorită faptului că îi consumi bateria. Mai mult de atât, telefonul se va supraîncălzi, ceea ce va duce și la alte probleme de ordin tehnic, conform nextpit.com. 

Nu folosi decât cablul original al telefonului. Orice cablu care nu aparține gadgetului va îngreuna procesul de încărcare. Este musai să folosești cât mai mult timp cablul original cu care telefonul a venit la pachet.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro