Reclamă

Un incendiu de proporții a izbucnit lângă sediul Poliției Capitalei, se pare că locul incendiului este proprietatea primăriei sectoului 5,unde mai multe containere de gunoi au luat foc.

O parte din containere erau folosite în vederea organizării materialelor de șantier , datorită lucrailor de reabilitare, ce au acum loc în sectorul 5, și o parte deserveau drept vestiar pentru aceași muncitori ce îndeplineau sarcinile date de către primărie. La fața locului, mai exact pe strada Eforie, au intervenit patru autospeciale, o descarcerare, și un echipaj SMURD.

Din fericire nu au fost identificte persoane rănite, sunt doar pagube materiale printre care și o mașina ce a fost cuprinsă de flăcări, se pare că nu există pericolul de propagare a focului, echipele de pompieri au identificat deja locul de formare a incendiului. „Au luat foc niște containere.Nu există pericol de propagare” spune unul dintre dintre pompierii aflați la fațalocului. În momentul de față, zona este închisă persoanelor ce nu fac parte din echipele de pompieri, pericolul cel mai mare fiind inhalarea fumului degajat de către arderea containerelor, traficul în zona fiind unul îngreunat.

După stingerea incendiului se vor face verificări amănunțite pentru a se identifica și cazuă acestuia, fie fiind vorba despre un accident fie focul a fost pus intenționat de către o persoană rău intenționată.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro