Reclamă

Cristina Șișcanu nu mai are liniște de când Vladimir Putin a invadat Ucraina! Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că unii membri ai familiei sale se află în mijlocul bombardamentelor trupelor rusești. Îngrijorată, vedeta le-a sugerat acestora să revină în România cât mai repede cu putință. 

Cristina Șișcanu a declarat că rudele ei se află în Kiev, capitala Ucrainei care se află în mijlocul războiului ruso-ucrainean. Vedeta nu mai are liniște din cauza evenimentelor din ultimele ore. Soția lui Mădălin Ionescu a făcut confesiuni tulburătoare, afirmând că se teme pentru cei dragi. Ea le-a propus să vină să locuiască la ea, cel puțin până când se vor mai liniști apele peste graniță.

Cristina Șișcanu are rude în Ucraina

Ea a povestit că unchiul el, mătușa și verișoarele sale, locuiesc cu toții la Kiev, locul unde s-au înregistrat mai multe explozii. Momentan, rudele vedetei nu vor să părăsească Ucraina, deși ea este extrem de panicată din cauza războiului pe care președintele rus l-a declarat țării vecine.

„Fratele mamei e stabilit acolo. S-a căsătorit cu o ucraineancă, au întemeiat o familie și au două fete, care sunt verișoarele mele, care la rândul lor sunt au și ele familii, acum au copii.

Din fericire, ele sunt într-o zonă care nu este vizată de ruși, cel puțin atacurile nu s-au săvârșit acolo, ei locuiesc într-o localitate de lângă Jitomir, însă una dintre verișoare este stabilită la Kiev. Ce pot să spun? Sunt îngrijorată, evident. Dacă vor avea nevoie de ajutor, cu siguranță îl vor primi din partea mea. Așa cum s-a întâmplat și de-a lungul acestor ani. De fiecare dată am avut ce să le mai trimit, lucruri de aici, din România.

În primul rând, sper să fie în siguranță și apoi celelalte lucruri se vor rezolva. Da, am emoții pentru ele. Mă rog, în Republica Moldova, deocamdată, situația înțeleg că este ok, nu este vizată. Sper să rămână așa!”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Click!

foto: Instagram

Ce spunea vedeta despre infidelitățile soțului său

Recent, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a vorbit despre infidelitate și despre eventualele motive care ar duce la o despărțire de tatăl fiicei sale. Pe Instagram, vedeta s-a confesat fanilor virtuali. Cristina Șișcanu și fostul prezentator tv sunt împreună de mai bine de 12 ani.

„Asta este o întrebare care mi s-a mai adresat. Mi-e greu să răspund la ea. Relația noastră este foarte strânsă, e profundă, trup și suflet, ar însemna că, practic, un sfârșit, probabil.

Chiar dacă, teoretic, să zicem, că aș vrea să trec, nu cred că s-ar mai putea. S-ar răsfrânge clar asupra noastră și nu s-ar mai putea merge mai departe. Dacă doamne ferește ne-am despărți, cred că noi ne-am despărți din motive mult mai neînsemnate decât motivele care stau la baza despărțirii altor cupluri.

Avem aproape 12 ani de când suntem împreună. Am trăit relația asta până acum așa, la nivel maxim spre ideal. O vorbă nespusă la locul, un gest nepotrivit, lucruri de genul ăsta ar putea fi fatale pentru relația noastră.”, a spus Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro