Reclamă

Ana Morodan a fost întotdeauna una dintre cele mai controversate vedete din România. Stilul nonconformist și sinceritatea cu care și-a pus mereu viața pe tapet, i-a cucerit pe mulți. Invitată recent în emisiunea lui Dan Capatos, Ana Morodan a făcut show, însă unii internauți au criticat-o că a venit mahmură la tv. 

Ana Morodan a venit mahmură la tv?

Ana Morodan, supranumită ‘Contesa digitală’, a făcut senzație la Xtra Night Show, acolo unde a părut mai mai exuberantă ca de obicei. Vedeta nu s-a putut abține și a făcut comentarii ‘delicioase’ la adresa lui Cătălin Bordea. De cum a intrat în platoul show-ului de la Antena Stars, ea a mărturisit că s-a îmbătat, spre surprinderea lui Capatos și a coprezentatorului său, Cătălin Bordea.

Apoi, Contesa s-a așezat lângă Cătălin Bordea și a făcut declarații surprinzătoare, în direct, la tv. Ea a început să povestească că are o pasiune pentru vinuri. Mai mult de atât, ea a recunoscut că poartă cu ea o sticluță mică, pe care o ține la gât și în care pune vin de gutui.

foto: instagram

S-a dat în spectacol la emisiunea lui Dan Capatos

Ana Morodan nu a fost reținută deloc și l-a acuzat pe Cătălin Bordea că s-a îmbătat din cauza vinului său, spre amuzamentul celor din platou. Nu se știe dacă vedeta a vrut să joace un rol sau totul a fost cât se poate de real. Cert este că toți s-au amuzat când au văzut-o, iar internauții au acuzat-o că a venit beată în platoul emisiunii.

„Una la mână îl iubesc pe Bordea și pe nevastă-sa. Îl îndrăgesc, îl dau pe dracu”, a spus Ana Morodan, fără nonșalanță.

„Tonul pe care spui aceste lucruri mi se pare reclama perfectă la vin”, a completat și Dan Capatos.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro