Reclamă

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! În doar două luni, antrenorul de la Universitatea Craiova va deveni iar tătic. Actuala lui parteneră, Corina Caciuc, va aduce pe lume primul lor copil. Pe rețelele de socializare, fostul soț al Anamariei Prodan a publicat o imagine cu burtica de gravidă a Corinei Caciuc. Iată cum arată tânăra de 29 de ani, însărcinată în șapte luni!

După despărțirea cu scandal de Anamaria Prodan, Reghe s-a refugiat în brațele Corinei Caciuc, o tânără pe care a cunoscut-o în urmă cu doi ani. În curând, cei doi vor deveni părinți, iar antrenorul de la Universitatea Craiova a decis să lase deoparte conflictul cu Prodanca și să se concentreze mai mult pe bebelușul care urmează să vină pe lume.

Laurențiu Reghecampf, mândru că va deveni iar tătic

Pe Instagram, Laurențiu Reghecampf a publicat o fotografie emoționantă cu iubita lui, Corina. Totodată, antrenorul a pus și inițiala copilului, semn că micuțul va avea un nume care va începe tot cu litera L. Corina Caciuc este gravidă în 28 de săptămâni.

„Primul tort pentru micul L. 28 de săptămâni”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul unei imagini, în care în prim-plan se zărește burtica de gravidă a Corinei.

foto: instagram

Antrenorul mai are un băiat, Luca, în vârstă de 21 de ani din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, iar cu Anamaria Prodan are încă un băiat, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani.

Cum s-a îndrăgostit de Corina Caciuc

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, bărbatul a povestit cum a cunoscut-o, de fapt, pe Corina.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”

„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit, cu respect pentru cei pe care îi iubesc și fără prea multe griji pentru ceea ce spun alții. M-am simțit dator, după ce am fost atacat, să dau niște răspunsuri. Îi mulțumesc lui Cătălin Măruță că m-a ascultat, așa cum și pe fosta mea soție a ascultat-o când a vrut să vorbească despre divorț. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. Eu merg înainte, iar trecutul este trecut. Îmi asum tot ce a fost și sunt nerăbdător să trăiesc ceea ce urmează”, a mai transmis Laurențiu Reghecampf, la podcastul lui Cătălin Măruță.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro