Reclamă

Este imposibil să nu-ți mai aduci aminte de ea! Pe vremuri, Cornelia apărea în numeroase videoclipuri ale maneliștilor și era extrem de solicitată la petreceri. Anii au trecut, iar dansatoarea a decis să se retragă din viața publică. În prezent, aceasta are 54 de ani, dar arată la fel de bine ca-n tinerețe. 

Dansatoarea Cornelia s-a făcut remarcată încă de când era foarte tânără și apărea în aproape toate videoclipurile maneliștilor. Ea colabora cu toți interpreții de muzică de petrecere și era nelipsită de la evenimente mondene.

Dansatoarea era preferata maneliștilor în urmă cu mulți ani

Vedeta era recunoscută pentru ținutele excentrice și cât mai colorate, genele lungi făcute exagerat de mult cu rimel, dar și prin prisma rujului violet pe care îl purta cu atâta mândrie.

foto: social media

În urmă cu ceva timp, aceasta mărturisea că a început să danseze din copilărie, datorită tatălui ei, în vreme ce mama ei a încercat să îi îndrepte pașii către un alt drum. Cornelia recunoștea că dansul pe manele era un hobby pentru ea.

„Dansez de când eram micuță. Tatăl meu a dansat și el în tinerețe. Apoi a avut o altă meserie. Când aveam trei ani, mă învăța primii pași de dans. M-a dus la balet. Apoi, când am crescut mai mare, mama a vrut să mă fac asistentă, la fel ca ea, dar mie nu îmi plăcea, pentru că îmi era foarte frică de sânge, de ace… Am terminat Școala Populară de Artă, cu media zece, am o diplomă de maestru coregraf în dans popular.

Mama, la un moment dat, nu mă mai lăsa să merg să dansez. Ca să o împac, am făcut liceul economic 4, cofetar-bucătar. Tot cu media zece am luat diploma de maestru bucătar-cofetar și apoi diploma de coregraf. Am dat concurs la Ansamblul Rapsodia Română, unde am fost vreo 30 de fete. Din 30, am luat două. Am reușit să intru în lumea lor pentru că am știut să mă respect pe mine. Și de aceea mă respectă și ei, declara ea, la ‘Acces Direct’.

Cornelia are 54 de ani și nu mai dansează

Cornelia a ajuns acum la vârsta de 54 de ani, dar nu și-a pierdut farmecul. Stilul său vestimentar și machiajul excentric au rămas, însă, neschimbate. Deși nu mai apare în public și la evenimentele maneliștilor, Cornelia este destul de activă pe pagina sa de Facebook, acolo unde ține legătura cu fanii săi.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare, dansatoarea Cornelia este mult mai preocupată de casă și să petreacă timp liber cu cei dragi.

foto: instagram

Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro