Reclamă

Silvia Chifiriuc și Petre Roman se iubesc la fel ca-n prima zi, deși s-au cunoscut în urmă cu 17 ani! Invitați în emisiunea ‘Vorbește Lumea’, de la PRO TV, cei doi soți au oferit detalii picante din mariajul lor. Silvia Chifiriuc a mărturisit că relația cu fostul premier al României nu a fost una deloc ușoară. 

Dragostea dintre Petre Roman și solista Silvia Chifiriuc a depășit orice bariere! Cei doi au sărbătorit recent 17 ani de relație și au împreună un băiat, Petrus, în vârstă de 12 ani. Artista a dezvăluit că a avut mare încredere în Petre Roman încă de la început, însă răutățile oamenilor din jur i-au lăsat un gust amar.

Silvia Chifiriuc, criticată dur la începutul relației cu Petre Roman

„În momentul în care a devenit publică relația dintre noi, în 2007, era evident că va fi o mare învolburare mediatică, având în vedere faptul că sunt un om cunoscut în România. Au fost 54 de zile fără oprire. Pentru Silvia a fost greu. A suferit mult”, a declarat Petre Roman, la PRO TV.

foto: captură PRO TV

Silvia Chifiriuc a mai adăugat faptul că nu regretă nicio clipă că a început relația cu Petre Roman.

„Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine.

Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic! Imediat după ce a dat el interviul (n.red. despre jobul din Elveția), au scris o mizerie despre mine, o minciună, doar, doar să mai puncteze un pic din răutatea lor.

Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu Petrus, și pentru mine ca om”, a mărturisit Silvia Chifiriuc.

foto: captură PRO TV

Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată

Deși au trecut prin momente dificile și toată lumea le-a condamnat povestea de iubire, cei doi au trecut peste tot și nu ezită să-și facă declarații de amor în fiecare zi. De Dragobete, Silvia Chifiriuc și Petre Roman vor petrece în doi, iar artista speră să primească de la soțul său florile ei preferate.

„Noi de Dragobete sărbătorim iubirea ca în fiecare zi. Dar mâine, așa, mai vin niște floricele. Sper să vină floricelele acelea.”, a spus Silvia Chifiriuc.

„E foarte pretențioasă.”, a completat și fostul politician.

Tot în cadrul emisiunii ‘Vorbește Lumea’, soția lui Petre Roman a spus că băiatul lor, Petrus, a moștenit sensibilitatea de la ea.

„El are o natură maleabilă. Eu reușesc de fiecare dată să ajung cu el la un bun consens. Asta mă ajută. Cumva, ne cunoaștem. Știu cam cum să-l iau. Îi cunosc sensibilitățile. A moștenit de la mine sensibilitatea asta.” a mai afirmat Silvia Chifiriuc.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro