Reclamă

În mediul online circulă noi imagini care îi ilustrează pe Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc. Cei doi se aflau la o petrecere la care era invitat și artistul de manele, Adrian Minune. Cu toate că era privit din toate părțile, Reghe nu a ezitat să facă anumite gesturi față de iubita sa Corina.

Laurențiu Reghecampf, un iubit afectuos

@ionutcode

#goviral #viral #fypシ #fy #pentruvoi #pentrutine #ionutcode #interesant #laurentiureghecampf #adrianminune

♬ sunet original – Code

Antrenorul „Universității Craiova” a fost surprins în imagini în momentul în care își manifesta afecțiunea față de cea pe care o iubește. Laurențiu radiază în prezența acesteia și chiar dacă erau în public, nu a ezitat să o mângâie pe iubita lui și să o țină în brațe.  Cert este un lucru! Bărbatul este foarte atent și afectuos cu cea pe care o iubește.

Corina Caciuc urmează să-i dăruiască antrenorului un fiu. Acest lucru se va întâmpla în aproximativ 2 luni, pentru că acum Corina se află în luna a șaptea. Astfel, Laurențiu va deveni tată de băiat pentru a treia oară.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, fostul soț al Aneimaria Prodan a  mărturisit cum a ajuns să se îndrăgostească de tânără.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta.” a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”

În același timp, Reghecampf se declară un bărbat foarte fericit.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.”, a declarat Reghecampf


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro