Reclamă

Scandalul continuă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara nu are rețineri atunci când vine vorba de fostul ei partener și a răbufnit iar la adresa lui. Zilele trecute, Laurențiu Reghecampf a vorbit public, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, despre adevăratele motive pentru care a ales să se despartă de Anamaria Prodan. În interviul respectiv, antrenorul a vorbit inclusiv despre averea soacrei lui, regretata Ionela Prodan. Reghe a afirmat că a luat bani de la mama Anamariei Prodan, însă de fiecare dată i-a dat înapoi. 

Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan

„Aud acum chestia asta cu banii. Că sunt banii Ionelei Prodan. Păi eu i-am luat vreodată banii (n.r. Ionelei Prodan)?! Eu mă minunez la toate aceste declarații.

Au fost momente când poate Ionela Prodan ne-a dat bani că am avut nevoie de ceva, dar eu i-am dat înapoi. Era mama ei. Sunt momente când nu ai. Nu a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan. Ce ar câștiga Anamaria să mă denigreze pe mine acum?”, a explicat Laurențiu Reghecampf, la podcastul lui Măruță.

După aceste afirmații, Anamaria Prodan a spus cum au stat lucrurile, de fapt. În cadrul unui interviu pentru Acces Direct, impresara a tunat și fulgerat la adresa fostului soț.

Vedeta a ținut să-l contrazică pe antrenorul de la Universitatea Craiova și a dezvăluit cum împrumuta acesta bani de la Ionela Prodan. De fiecare dată când îi oferea sumele de bani, artista de muzică populară îl punea să semneze pe Reghe, în prezența martorilor.

foto: captură video

Anamaria Prodan a mărturisit că mama ei îl ajuta enorm pe antrenor

„Când am găsit dosarul era să fac infarct. Eu n-am știut. Deci, jumătate din acești bani. El se ducea și mama îl punea să semneze cu martori că a luat acești bani. Îmi spunea: ‘Mama, tu nu poți să decazi. 

L-a iertat de nenumărate ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil cum să nu dea prilej discuțiilor de genul ‘Reghecampf e gâsca orașului, ‘Reghecampf e plătitor, ‘Reghecampf pleacă cu prostituate. Noi ne-am chinuit teribil. Reghecampf nu mai are bani de foarte mulți ani.”, a spus Anamaria la Acces Direct.

foto: arhivă personală

Anamaria Prodan a mai adăugat că nu poate înțelege nici acum de ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o și a plecat cu o altă femeie. De ceva timp, el se iubește cu Corina Caciuc, o tânără de 29 de ani. Peste doar câteva luni, antrenorul va deveni tătic pentru a treia oară.

„Tu acasă erai ‘soare și amanta te umilea, te bătea, te scuipa, te înjura. Săracul de el, cu un pahar de vin în fața nu prea mai știa cu să lege cuvintele. La modul: el are o relație bună cu copilul, dar nu mai are o relație bună cu copilul. Dar el vede copilul, dar nu l-a mai văzut. El săracul, dacă vă uitați, este pierdut în timp și spațiu., a mai spus ea.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro