Reclamă

Emil Rengle nu s-a putut abține, după ce coechipierul său, CRBL, a ajuns în exil! Dansatorul s-a bucurat enorm că solistul a fost nominalizat și a făcut o serie de remarci răutăcioase la adresa lui. Iată ce a spus! 

Conflictele continuă la „Survivor”! După ce CRBL a fost propus de Natalia Duminică să meargă pe insula exilului, Emil Rengle a fost cel mai fericit. Emil și CRBL s-au certat de mai multe ori în timpul competiției, iar trimiterea cântărețului în exil l-a făcut pe Rengle să se bucure enorm. Emil Rengle a fost cel care s-a oferit să adune toate lucrurile lui CRBL din tabăra de dormit.

Emil Rengle l-a jignit pe CRBL, colegul lui de echipă

„Cine mă ajută să strâng lucrurile lui CRBL?”, i-a întrebat Rengle pe colegii lui.

Nici la testimoniale nu a fost mai bine! Rengle nu și-a ascuns fericirea de a-l ști pe CRBL pe insula exilului. Mai mult de atât, el l-a numit pe artist un bătrân care are nevoie să se recupereze în azil.

foto: captură PRO TV

„A fost ales CRBL cu domnul Relu. Exilul s-a transformat în azil de bătrâni, în care amândoi se pot recupera, să discute despre viață.

A primit două palme din partea echipei. Eu îi voi da porția mea de mâncare. I se va face pachet și va primi tot”,a spus Emil Rengle, în ediția de luni seară, 21 februarie.

Artistul, devastat de condițiile de pe insula exilului

Pe de altă parte, CRBL a dezvăluit că îi este foarte greu pe insula exilului. Artistul a crezut că va face față cu brio competiției, însă s-a înșelat.

foto: captură PRO TV

„Nu credeam că este în halul ăsta, credeam că este mai ușor. Aproape că îmi vine să plâng când mă gândesc că am fost trimis la pușcărie fără motiv. Acest exil este ca o pușcărie în care nu se întâmplă nimic, în care nu ai cu cine să vorbești, mâncare nu există. Ce mă șochează este că, la pușcărie, se duc cei vinovați.

Eu am fost trimis în exil pe ce motive? Pe ce criterii? Așa, la râs, să ne distrăm? Îl trimitem pe prost, că el poate? De ce eu să pățesc asta, primul? Când eu mi-am făcut treaba cel mai bine, mi-am adus aportul la Survivor.”, a mărturisit, extrem de mâhnit, CRBL.

CRBL s-a supărat și pe Natalia Duminică și nu-și explică de ce tânăra l-a trimis tocmai pe el în exil.

„Nu doresc nimănui. Dar pentru că am trecut eu prin asta, le doresc tuturor să ajungă aici. Tuturor! Ca să înțeleagă despre ce e vorba la Survivor. 

Nu contează că trimit mai multă mâncare. Pentru mine contează de ce sunt eu aici. Să răspundă Natalia, că e decizia ei și numai a ei. E zero ce spune ea. O să pot să duc mai departe tot ce mi se pune în cârcă!”, a mai spus Faimosul.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro