Reclamă

Duminică, 20 februarie, cele două tabere de la „Survivor” au aflat că a fost introdusă o nouă regulă. Asta presupune că un Faimos și un Razboinic vor fi trimiși pe insula exilului, în fiecare săptămână. Noua regulă nu a fost pe placul concurenților, mai ales că sunt nevoiți să locuiască în condițiile grele pe insula din Republica Dominicană. 

Ionuț Popa s-a certat cu Laura Giurcanu, la „Survivor”

S-au încins spiritele la „Survivor”! Ionuț Popa, din echipa Războinicilor, și Laura Giurcanu, din echipa Faimoșilor, și-au aruncat cuvinte dure în cadrul competiției. Bărbatul nu a avut rețineri și a numit-o pe Faimoasă ‘gură de capră’.

Ionuț Popa: Cine a vorbit, măi? Tu ai vorbit, gură de capră?

Laura Giurcanu: Eu!

Ionuț Popa: Tu? Se vede!

Laura Giurcanu: Am luat două puncte azi! Tu?

Ionuț Popa: Vezi că la 25 de ani ai vergeturi pe… nu știu cum facem!

Laura Giurcanu: Ai fost atent! Se vede că ai fost atent, că nu se vede, așa! Cred că o să mă duc în cortul meu și o să plâng pentru că am vergeturi.

foto: captură PRO TV

Cine sunt concurenții care au fost trimiși în exil

În cadrul ediției de duminică, 20 februarie, Faimosul și Războinicul care au avut cea mai bună viteză în timpul probei de pe traseu a trimis câte un coechipier în exil. Ștefania Ștefan de la Războinici și Natalia Duminică de la Faimoși au fost nevoiți să facă nominalizări.

„Am 2-3 persoane care se învârt în capul meu și nu mă pot decide. Eu sper să câștigăm și să-i trimitem cât mai multă mâncare. Din tot sufletul vreau să fie fără supărare. Să fie CRBL”, a spus Natalia, „Survivor”.

După ce și-a auzit numele, CRBL a făcut și primele declarații. Alături de artist, va mai merge în exil și Relu Pănescu din tabăra Războinicilor.

„Astfel de momente or să mai vină la Survivor. Asta cu nu știu pe cine, nu știu pe cine…întotdeauna este vorba despre echipă și despre aducerea punctelor ca să putem să învingem, deci trebuie să-ți ții resursele în casă cât mai puternice. Din punctul meu de vedere a făcut o alegere foarte greșită. Nici nu trebuia să te atingi de băieți. Le-ai făcut un super mega-avantaj războinicilor. Unde merg eu, veți merge cu toții”, a fost reacția lui CRBL.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro