Momente de panică la bordul unei aeronave de mici dimensiuni.

Când un bărbat a privit pe fereastră, a observat că avionul pierde combustibil. Aeronava a aterizat de urgență. Totul a avut loc în urmă cu ceva timp, însă oamenii își mai aduc aminte și acum, terifiați, de acel moment.

Avionul zbura din Chattanooga și avea ca destinație Dallas. După ce un călător a aruncat o privire spre geam, acesta a observat ceva dubios. Avionul pierdea combustibil. Bărbatul a anunțaț imediat însoțitorii de bord, care, la rândul lor au anunțat pilotul. Ulterior, s-a decis ca aeronava să aterizeze de urgență.

TukTuk.ro

„S-a uitat pe fereseastra aflată în dreptul unei aripi şi a văzut cum combustibilul curgea pur şi simplu„, a relatat unul dintre cei 41 de călători de la bordul aeronavei.

De ce pierdea aeronava combustibil

Cei de la bordul aeronavei au spus că, dintr-o dată, a început să se simtă un miros puternic de combustil. În cele din urmă, însoțitorii de zbor au avut o explicație pentru cele întâmplate, și anume: cel care se ocupă cu alimentarea aeronavei, fie a uitat să închidă capacul de la rezervor, fie nu l-a închis corect.

Din fericire, după toate cele întâmplate, nimeni de la bordul avionului nu a fost rănit și viața niciunei persoane nu a fost pusă în pericol, a explicat pilotul Roger Nunamann, care, însă, nu se afla la bordul aeronavei.

„Nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva şi nici nu va fi ultima oară. Din câte ştiu, un astfel de incident nu a provocat niciodată un incendiu sau vreo prăbuşire”, a spus Roger Nunamann.

Nu este, însă, prima oară când se întâmplă astfel de incidente. În 2017, un avion care avea destinația Newark-Venice, a început să piardă combustibil. Pasagerii de la bordul aeronavei au semnalat imediat incidentul. Însoțitoarele de bord au anunțat de urgență piloții, care au oprit motoarele. Din fericire, avionul era la sol când a început să piardă combustibil, iar nimeni de la bordul aeronavei nu a fost rănit.