Reclamă

Dintr-un milionar de succes, Irinel Columbeanu a ajuns să-și piardă toată averea, estimată la aproximativ 150 de milioane de euro. Dacă înainte conducea numai bolizi de lux și locuia într-un palat imens la Izvorani, bărbatul se mulțumește acum să conducă o mașină second-hand și să-și ducă traiul într-un apartament modest închiriat. Acest lucru demonstrează faptul că oricine își poate permite o mașină potrivită pentru nevoile de zi cu zi. Recent, fostul afacerist a dezvăluit cum trăiește, de fapt, de când și-a pierdut toată agoniseala de-o viață. 

Irinel Columbeanu, despre viața pe care o duce în prezent

Pe vremuri, înainte să-și piardă toată averea, Irinel Columbeanu își permitea orice aroganțe și cheltuia sume enorme lunar. Acum, situația lui Iri e cu totul alta! Și-a pierdut toate bunurile, iar pentru a supraviețui a fost nevoit să-și vândă toate proprietățile pe care le avea. El locuiește într-un apartament cu chirie și trăiește cu bani puțini. Cu toate astea, Irinel Columbeanu nu se plânge de nimic și susține că o duce mai mult decât bine.

Se pare că fostul soț al Monicăi Gabor nu are niciun stres că nu mai are bani. De asemenea, el a dezvăluit că este încrezător în forțele proprii.

„Am căpătat o anumită atitudine față de ceea ce mi se întâmplă, destul de puțin agitată, lucru pe care l-am observat că mi s-a întâmplat atât la bine, cât și la rău.

Hai să începem cu răul, eu sunt obișnuit atunci când mă uit la un pahar, să mă uit la partea plină a paharului. Perioada pe care o traversez de câțiva ani încoace o văd benefică, pentru că mă pregătește pentru ceea ce urmează. Acest moment urmează pentru noi toți”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

Cum l-a dat de gol nașul lui

Pe de altă parte, nașul lui, Matei Miko, a declarat că are mare încredere în fostul afacerist, despre care a afirmat că își poate recăpăta oricând averea.

„Discutăm de urcușuri și coborâșuri, aceasta poveste va avea o continuare în viață, e plin de resurse…așa cum este în general la jocurile de noroc, suișuri, coborâșuri, dar nu cred ca este gata povestea.

Vor fi resurse suficiente ca acest montagne russe să continue. Nu doar prin prisma cărții, ci prin faptul că sunt alte planuri și proiecte pe care Irinel le va putea fructifica”, a mărturisit Matei Miko, pentru sursa citată anterior.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro