Reclamă

Tot mai multe voci susțineau în ultima perioadă că fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” nu va mai prezenta sezonul cu numărul 5 al emisiunii „Puterea dragostei”. Ei bine, se pare că aceste zvonuri s-au confirmat. Cristina Mihaela face o schimbare de macaz, iar de la cârma reality show-ului matrimonial ajunge la pupitrul știrilor.

Se pare că prima zi a primăverii vine cu schimbări în grila postului de televiziune Kanal D. Până în acest moment nu au existat buletine informative dimineața la prima oră. Din 1 martie telespectatorii vor avea ocazia ca începând de luni până vineri de la ora 7 să îți ia doza de informație din partea Cristinei Mihaela.

Sursa: Social media

Cristina Mihaela nu va mai prezenta „Puterea dragostei” 

„Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptam și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie. Sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată.”, a scris Cristina Mihaela pe contul său de Instagram

Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este cineva va fi noua prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”. Vă reamintim că Andreea Mantea a prezentat două sezoane ale acestei emisiuni matrimoniale. În vara anului 2020 aceasta și-a anunțat retragerea din cadrul emisiunii. Tristețea fiului său David și dorul de casă și-au spus cuvântul. La acel moment bruneta a considerat că aceasta este cea mai bună decizie atât pentru ea, cât și pentru fiul ei.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro