Reclamă

Ioana Năstase a avut parte de șocul vieții ei. Ceea ce avea să fie o simplă cină romantică alături de Ilie, s-a transformat într-un eveniment de-a dreptul neplăcut. Partenera fostului tenismen a povestit, șocată, întreaga situație și încă nu îi vine să creadă prin ce a trecut.

Weekendul nu a fost deloc unul liniștit pentru Ioana Năstase. Aceasta, impreună cu Ilie au decis să meargă să caute mobilă și au îmbinat utilul cu plăcutul. După ce au terminat sesiunea de căutări, au decis să se relaxeze, luând cina. Totul decurgea normal, până când o femeie necunoscută a transformat totul într-un incident neplăcut.

Ioana și Ilie stăteau liniștiți la masă, când, de nicăieri, s-a apropiat de ei o femeie pe care nu o cunoșteau. Inițial, Ioana Năstase nu a acordat importanță la ceea ce se întâmplă, dar femeia a insistat. Aceasta s-a așezat la masă și a insistat să facă conversație cu Ioana. Pentru Ilie, totul era foare ciudat, mai ales că nu știa la ce să se aștepte.

„Nu îmi revin. Am avut o experiență foarte neplăcută. Este tragedia vieții. Sâmbătă seara, după ce am fost cu Ilie într-un centru de mobilă și l-am căutat o oră prin parcare, acesta mi-a zis că îi este foame. Eu nu am vrut să merg în niciun local, dar a insistat.

După ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masă. Nu am înțeles cine a fost. Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore. Nu am trăit niciodată o asemenea experiență.”

Ioana Năstase, dezbrăcată în restaurant

Din păcate, nu a fost vorba de nicio farsă. După minute bune în care a stat la masă cu Ilie și cu iubita lui, femeia i-a propus Ioanei să meargă la toaletă. Acela a fost momentul în care Ioana Năstase nu a știut cum să reacționeze. Surprinsă, dar, în același timp și îngrijorată, Ioana Năstase a cedat insistențelor pentru a nu crea un scandal.

Cele două au mers la baie, iar când s-au întors la masă, femeia a făcut câteva afirmații care i-a lăsat muți de uimire, atât pe Ioana, cât și pe Ilie. Aceasta a mers mult mai departe și nu s-a rezumat doar la vorbe. Într-o clipă de neatenție, a dezbrăcat-o pe Ioana Năstase, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

„La un moment dat m-a întrebat dacă vreau să merg la toaletă. I-am zis că nu. A început să insiste și am zis hai să merg. La un moment dat, se uita în spatele meu și mi-a zis «mamă, ce fund apetisant ai! Ce te-aș ciupi!». Când ne-am întors la masă, i-a zis lui Ilie că vrea să mă sărute. Am rămas șocată.

Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Eram în trening. Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex pentru că am rămas în sânii goi și mi-a pus și mâna pe un sân.

Într-un restaurant să faci așa ceva! Au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el i-a zis «Ok baby», adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo”, a povestit Ioana Năstase, potrivit click.ro.

 


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro