Reclamă

L-a înșelat Monica Gabor pe Irinel Columbeanu cu șoferul Voicu, poreclit „Ricky Martin de România”?! Aceasta este una dintre întrebările pe care toată lumea și-a pus-o atunci când celebrul cuplu era încă împreună. 

În „Istoriile unui vehement. Apofenia”, cartea recent lansată de Irinel Columbeanu, omul de afaceri dă mai multe detalii despre presupusa aventură a fostei sale soții.

L-a înșelat Monica Gabor pe Irinel Columbeanu cu șoferul?! Cum s-au întâmplat lucrurile, de fapt

Se pare că această informație a fost doar un zvon. Irinel Columbeanu povestește că Monica Gabor a fost la un moment dat răutăcioasă cu Voicu, având o remarcă care l-a surprins.

„Asta nu însemna că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat. Atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu.

Cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană „Ricky Martin de România”. La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o reacție răutăcioasă, care lui Ili i se păru forțată și inutilă: — Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spuse ea pe un ton afectat și nenatural”, se arată în cartea lui Irinel Columbeanu.

Columbeanu nu regretă că a pierdut 150 milioane €: La două camere, în chirie, mă simt mai bine | Newsweek Romania

Ce spune Irinei Columbeanu despre momentele intime alături de fosta lui soție

Totuși, Irinel și Monica au reușit, până la momentul divorțului, să își găsească liniștea, mai ales atunci când se aflau în intimitate doar ei doi.

„Bineînțeles că nici Ili nu era perfect. Din moment ce făcea el ce făcea și tot reușea să găsească ceva de criticat la persoanele apropiate. Ieri la părinți, azi la iubite, și mâine cine știe la cine…Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri.

Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau.

În astfel de clipe de răgaz ei îi plăcea, mai ales după ce Ili o și învăță cum, ca el s-o lase să îl radă pe față. Iar lui îi plăcea să se uite la ea și să și-o închipuie în diferite ipostaze, cel mai adesea imaginându-și că este o actriță chinezoaică. De altfel, asta îi și recomandă să facă mai târziu în viață, ținând cont de trăsăturile ei asiatice, cu ochii care lui i se păreau migdalați”, mai scrie în carte, conform ciao. 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro