Reclamă

În cadrul podcastului organizat de Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit fără rețineri despre Anamaria Prodan, după ce impresara i-a adus acuzații grave. Încă de la bun început, antrenorul de la Universitatea Craiova a specificat că nu dorește în niciun fel să-și denigreze fosta parteneră, ci doar vrea să explice partea lui de adevăr. 

1. Reghe, declarații fără perdea despre Anamaria Prodan

După ce Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghe că a furat din averea familiei pentru a-și întreține amanta, pe Corina Caciuc, antrenorul i-a dat abia replica acum. Antrenorul a luat foc când a auzit că i-ar fi ‘mâncat’ banii mamei Anamariei Prodan, regretata solistă de muzică populară, Ionela Prodan.

„Aud acum chestia asta cu banii. Că sunt banii Ionelei Prodan. Păi eu i-am luat vreodată banii (n.r. Ionelei Prodan)?! Eu mă minunez la toate aceste declarații.

Indiferent ce va face Anamaria Prodan, eu niciodată nu o voi vorbi de rău. Este mama copilului meu. Ea a făcut totul premeditat, ca să mă aibă pe mine la mână cu ceva. 

Nu ai cum să spui că rămâi pe străzi (n.r. Anamaria Prodan). Are ditamai palatul la Snagov, două case în București. Una dintre ele este cumpărată de mama ei, pe care eu am renovat-o, dar tot a ei este. Au fost momente când poate Ionela Prodan ne-a dat bani că am avut nevoie de ceva, dar eu i-am dat înapoi. Era mama ei. Sunt momente când nu ai. Nu a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan. Ce ar câștiga Anamaria să mă denigreze pe mine acum?”, a conchis acesta.

foto: captură video

2. Laurențiu Reghecampf, generos cu primul soț al Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a explicat că și el a contribuit cu bani mulți în timpul mariajului cu Anamaria Prodan și i-a făcut toate poftele ei, dar și fiicelor din prima căsnicie a vedetei.

Antrenorul a mărturisit că s-a înțeles foarte bine cu fetele Anamariei Prodan, Sarah și Rebeca, ba chiar le-a ajutat enorm.  În cadrul podcastului, acesta a povestit cum i-a cumpărat un apartament în Pipera lui Tibi Dumitrescu, primul soț al impresarei, din banii lui.

Totul se întâmpla în urmă cu 10 ani. Mai mult de atât, Reghe a spus că are în continuare o relație excelentă cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, pentru care are un mare respect.

foto: arhivă personală

3. Reghe i-a cumpărat un apartament fostului baschetbalist

„Au trăit la noi în casă. Până au intrat la liceu și au început să aibă probleme, trebuiau ajutate, atunci a intervenit tatăl lor, Tibi, care le-a ajutat foarte mult. Mai ales pe Sarah în cariera pe care o are de baschet. Tatăl ei fiind fost baschetbalist. Un băiat cu care am o relație mai mult decât ok.

În 2012-2013, am câștigat o sumă foarte mare de bani, aveam primă de calificare cam 300.000 de euro. Atunci am cumpărat un penthouse în Pipera pentru fete, ca să meargă la școala americană. Așa nu mai făceau naveta dimineața de la Snagov.

Am hotărât să cumpărăm un apartament unde să stea Tibi cu fetele și cu mama lui Tibi, bunica fetelor, care se ocupa mult de ele. Eu le-am cumpărat apartamentul ăla din primii mei bani de la Steaua. Nu a fost nicio problemă din partea mea. Nu aveam bani mulți, dar le-am luat apartament. Tibi și acum stă în apartamentul ăla. Stau și mă uit la ce declarații face acum (n.r. Anamaria Prodan).

Noi niciodată nu am avut discuții despre bani. Ea știe foarte bine că atunci când a vrut ceas, i-am luat ceas de 100.000 de euro. Mie dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes din piele de crocodil de 75.000 de euro, niciodată nu i-am zis nu. Are vreo 14 genți. Acum ce ar trebui să fac? Să fac partaj să tai crocodilul în două? Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro, am totul pe contracte. Ea poate să spună ce vrea acum”, i-a povestit Laurențiu Reghecampf  lui Cătălin Măruță.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro