Reclamă

Cântăreața s-a îngrășat 28 de kilograme în timpul sarcinii, dar a fost ambițioasă și a reușit să slăbească 30 de kilograme. Aceasta reușește să se mențină de câțiva ani și are grijă la alimentația sa, fără să exagereze cu vreun aliment.

Sore a fost avertizată că tot greul va veni după naștere. Cunoaște motivul pentru care s-a îngrășat așa mult, fiindcă a mâncat foarte mulți burgeri. Aceasta a mărturisit că a slăbit în 9 luni și s-a simțit foarte bine după ce și-a îndeplinit scopul.

„Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni. Eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel. Dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere. Mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale.”, a declarat Sore.

Sore a devenit vegetariană

Sore a devenit vegetariană fiindcă nu consideră carnea atât de importantă și are grijă să-și ia proteinele din alte surse vegetale. Aceasta a apelat și la fastingul intermitent, unde are o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi.

„Nu simt o atracție față de carne, în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează. Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri. ;ănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermintent fasting, adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore de câțiva ani.”, a mai spus artista.

Social Media

Artista nu face excese alimentare

Artista a mărturisit că iubește pastele pe care le prepară sub diverse forme, dar mănâncă și mult pește și o gamă variată de legume. Este echilibrată cu alimentația sa și nu exagerează cu nimic.

„Sunt în continuare foarte mare fan paste. Este și felul de mâncare pe care știu să îl prepar în toate formele. Încerc să consum pește, îmi plac dorada și somonul. Din categoria legumelor îmi plac spanacul, sparanghelul, ardeiul și vânăta. Încerc să fiu de bun-simț față de mine. Dacă astăzi mănânc paste și tort de ciocolată, mâine o să mănânc o vânătă coaptă cu iaurt și cu ardei copt, brânză halloumi și fără dulce. Încerc să țin o balanță, cât pot.”, a mai adăugat Sore.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2025 Editura Substantial SRL – substantial.ro