Reclamă

Cristina Șișcanu trăiește o poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu de aproximativ 12 ani. Cei doi se iubesc la nebunie și de fiecare dată fac tot posibilul ca relația lor să meargă din ce în ce mai bine. Vedeta are o mulțime de fani în mediul online, acolo unde abordează mai multe subiecte. Ei bine, de data aceasta, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a vorbit despre infidelitate și despre eventualele motive care ar duce la o despărțire.

Cu doar câteva ore în urmă, Cristina Șișcanu a lansat o sesiune de întrebări pe Instagram, iar unele dintre fane au fost curioase să afle ce ar face în cazul în care soțul ei, Mădălin Ionescu, i-ar înșela încrederea. Partenera prezentatorului TV a răspuns fără să stea pe gânduri și le-a explicat admiratorilor ei că primește foarte des această întrebare.

Cristina Șișcanu, primele declarații despre infidelitățile lui Mădălin Ionescu. Cu durere în suflet, vedeta a recunoscut adevărul: „Este foarte greu. Nu s-ar mai putea merge mai departe”

 

Cristina Șișcanu, motivele din cauza cărora ar divorța de Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a mărturisit că, până în acest moment, relația lor a fost foarte frumoasă, aproape de ideal. Așa că ar putea divorța de Mădălin Ionescu din lucruri mult mai nesemnificative decât infidelitatea. Obișnuită să aibă întotdeauna o relație armonioasă și echilibrată, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a mai menționat că lipsa de respect ar putea fi unul dintre motivele pentru care ar pune stop căsniciei.

„Asta este o întrebare care mi s-a mai adresat. Mi-e greu să răspund la ea. Relația noastră este foarte strânsă, e profundă, trup și suflet, ar însemna că, practic, un sfârșit, probabil.

Chiar dacă, teoretic, să zicem, că aș vrea să trec, nu cred că s-ar mai putea. S-ar răsfrânge clar asupra noastră și nu s-ar mai putea merge mai departe. Dacă doamne ferește ne-am despărți, cred că noi ne-am despărți din motive mult mai neînsemnate decât motivele care stau la baza despărțirii altor cupluri. Avem aproape 12 ani de când suntem împreună. Am trăit relația asta până acum așa, la nivel maxim spre ideal. O vorbă nespusă la locul, un gest nepotrivit, lucruri de genul ăsta ar putea fi fatale pentru relația noastră.”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.


Reclamă

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro