Reclamă

Bianca Drăgușanu vrea să arate ca scoasă din ‘țiplă’! Blondina este la curent cu tot ce este nou în materie de tehnologie estetică și a ajuns să cheltuie bani mulți pentru intervenții. Recent, blondina a apelat din nou la medicul estetician și urmează să scoată din conturi suma de 30.000 de euro, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Despre ce e vorba? 

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani când vine vorba de intervenții estetice

În ultimii ani, Bianca Drăgușanu a investit enorm în imaginea ei. Deși a trecut prin dureri cumplite, diva nu se oprește aici și urmează să-și facă îmbunătățiri și la nivelul danturii. Astfel, blondina are de gând să-și schimbe fațetele și implanturile vechi, cu unele de ultimă generație. Toată intervenția va costa în jur de 30.000 de euro.

„Bianca are grijă de fiecare apariție a ei, urmează să meargă la Timișoara ca să-și schimbe fațetele dentare în unele mai noi, rezistente, mai scumpe, să aibă dinți mai frumoși. Ea dă mulți bani pe intervenții, este tot ce contează pentru ea la nivel fizic, ușor narcisistă, dar are și de ce.”, au declarat surse din preajma vedetei, pentru Click!

Ce sumă va plăti pentru schimbarea fațetelor

Pentru această intervenție estetică, vedeta va apela din nou la o clinică din Timișoara.

 „Mi-am mai făcut și dinții. Am niște dinți frumoși pentru că am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niște probleme reale cu dantura, printre care și o parodontoză.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, pe contul ei personal de Instagram.

Deși acum își permite orice moft, în trecut, Bianca Drăgușeanu mărturisea că a fost nevoită să negocieze cu medicul estetician în momentul în care și-a pus silicoane. Într-un podcast al lui Damian Drăghici, blondina a recunoscut că banii nu-i ajungeau deloc.

Pe la 25 de ani cred, purtam bureți la sutien și am zis că nu se mai poate. Țin minte că în perioada aia îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”, a mărturisit vedeta la podcastul lui Damian Drăghici.

foto: captură video

Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro