Reclamă

De când și-a asumat relația de iubire cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf este tot mai activ pe rețelele de socializare. Antrenorul Universității Craiova a publicat, zilele trecute, o imagine cu surpriza pe care i-a făcut-o partenerei lui, cu ocazia aniversării a 29 de ani. Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a reacționat când a văzut ce cadou i-a oferit Reghe Corinei Caciuc. 

Anamaria Prodan a făcut mișto de cadoul oferit de Reghe Corinei Caciuc

Un tort personalizat pe care era o graviduță desenată și un buchet mic de flori, acesta a fost cadoul pe care Laurențiu Reghecampf i l-a oferit femeii care îl va face tătic pentru a treia oară. Gestul lui Reghecampf a stârnit ironii în anturajul Anamariei Prodan. Prietenii vedetei au mărturisit că aceasta a comentat ironic cadoul făcut de fostul ei soț actualei lui partenere.

„Când ești mic-mic și florile și tortul e mic-mic. Barter, probabil!”, le-ar fi spus Anamaria Prodan amicilor săi, conform Click!

Și fiicele impresarei au remarcat faptul că în timpul mariajului cu Anamaria Prodan, Reghe avea parte de petreceri pline de opulență și de lux, iar în prezent se mulțumește doar lucruri modeste. Sarah și Rebeca au fost necruțătoare la adresa tatălui lor vitreg.

Mama îi dădea cadouri, mașini Ferarri și ceasuri de nu știa sa le scoată din cutie, haine de le punea pe el pe dos! Bine că a avut bani să ia flori de la piață, cu tort cu sirenă! Torturi primite barter de 4 centimetri înălțime!Pe vremea mamei noastre, primea torturi de două ori mai înalte decât el. Nu ajungea să sufle nici în lumânare că era prea mic”, au spus fiicele din prima căsătorie a impresarei, potrivit sursei citate anterior.

Ce pensie alimentară i-a cerut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, pentru băiatul lor

Anamaria Prodan a rupt tăcerea și a explicat că nu vrea să-l decadă din drepturile părintești pe Reghe. Ba din contră, vedeta a mărturisit că se roagă de luni bune de antrenor să vină să-l viziteze pe Bebeto, care este foarte afectat de acțiunile tatălui său.

Anamaria Prodan a ținut să specifice că nu dorește banii lui Laurenţiu Reghecampf, însă fiul lor are dreptul la pensie alimentară. Suma nu este, însă, deloc de neglijat!

„Reghecampf își merită soarta și este păcat, chiar ne pare rău, că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu. Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi!

Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămână pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine. Decent, dar la cum este construit Reghe… îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum”, a spus Anamaria Prodan pentru Click! 


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro