Reclamă

Răsturnare de situaţie, astăzi, la Acces Direct. Marian, unul dintre bărbaţii cu care vulpiţa l-a înşelat pe Viorel, a decis să vină la Bucureşti şi să facă testul poligraf.

Deşi miercuri a anunţat vă în următoarea zi se va prezenta în emisiune, ei bine, ieri, Marian a decis să nu mai vină la Bucureşti pentru că, spunea el, nu vede rostul prezenţei sale în emisiune.

Lucrurile s-au schimbat peste noapte, pentru că astăzi, Marian a decis să vină la Acces Direct, asta după ce joi seara a avut tupeul să spună că va fi prezent doar dacă va primi 3.000 de euro cash. Până la urmă şi-a dat seama că nu va primi niciodată suma aceasta, astfel că a hotărât să vină de bună voie şi nesilit de nimeni.

Şi nu doar că a venit, ci a şi ales să facă testul poligraf, pentru a arăta că spune adevărul. Ce va spune testul urmează să aflăm, mai ales că dacă lucrurile se dovedesc a fi corecte de partea sa, se va constata că vulpiţa a minţit.

Marian a mărturisit că a ales să vină la Bucureşti, tocmai pentru a arăta că el nu are nicio vină şi că, de fapt, cei care mint sunt Veronica şi Viorel.

”S-a văzut că Viorel şi Veronica mint. Eu nu mă conisder vinovat cu nimic, tocmai de asta am şi venit. Nu am făcut nimci necugetat şi nu are nico relevanţă să presupunem iar. S-a dovedit că a fost o minciună şi vreau să arăt că nu este cum spun ei. Vreau să le transmit să recunoască adevărul”, a spus Marian la ”Acces Direct”.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro