Reclamă

Ei bine, mai mulți oameni care au fost cât pe ce să își piardă viața sau care au fost chiar în moarte clinică au povestit prin ce au trecut. Până acum, niciun om de știință nu a reușit să răspundă la întrebarea pusă mai sus. S-au făcut milioane de studii, de cercetări, însă degeaba.

Care sunt semnele ce prevestesc moartea?

Patricia Pearson, o jurnalistă pasionată de fenomene paranormale, s-a gândit să cerceteze ceea ce se întâmplă înainte să mori. Astfel, ea a stat cinci ani alături de persoane care urmau să moară. Femeia a descoperit mai multe lucruri interesante despre ce se întâmplă cu oamenii înainte să își dea sufletul. Ea a adunat mărturii de la oameni cu boli în stadiu terminal și de la alții aflați pe patul de moarte.

Toate aceste informații se găsesc într-o carte numită Opening Heaven`s Door: Investigating Stories of Life, Death and What Comes After. În această carte Patricia Pearson explică etapele pe care le parcurge un om aflat pe patul de moarte.

Conform acesteia, persoanele care mai aveau puțin și mureau știau exact unde se duc și când vor ajunge acolo. Oamenii vorbeau în metafore greu de înțeles, povestind despre o călătorie spre lumină înainte cu 72 de ore înainte să moară.

Tu știai? Iată ce se întâmplă cu câteva ore înainte să mori. Acesta este primul semn care prevestește decesul

 „Când sora mea era pe moarte din cauza cancerului la sân, a spus, parcă frustrată: „nu ştiu cum să plec”, apoi a pomenit că ar avea nevoie să fie ajutată la zbor”, a povestit jurnalista.

„Muribunzii văd moartea ca pe o călătorie, nu ca pe un capăt de drum”

De asemenea, jurnalista a vorbit și cu o asistentă care îngrijea oameni cu boli grave. Maggie Callnan a fost întrebată de un bărbat care mai avea puțin și murea dacă soția lui a înțeles tot ce trebuie în legătură cu pașaportul și biletul de călătorie.

Asistenta a povestit că muribunzii văd moartea ca pe o călătorie, nu ca pe un capăt de drum. Mulți oameni cred că oamenii care urmează să moară sunt sub efectul pastilelor, dar nu este așa. Majoritatea sunt conștienți cu o oră înainte de a muri și pot vedea rude decedate. Ba mai mult, unii chiar le strigă.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro