Reclamă

În noaptea de 1 spre 2 februarie, într-o gospodărie din localitatea Valea Mare de Criș, județul Bihor, a izbucnit un incendiu foarte puternic. Au fost făcute scrum toate lucrurile care se aflau în hala respectivă, inclusiv un buldoexscavator și un microbuz. Tot ce a fost atins de foc a fost distrus. De asemenea, obiectele metalice s-au topit.

Ce s-a întâmplat cu o icoană a Maicii Domnului

Situația incredibilă este că o icoană a Maicii Domnului din hârtie, iar rama din plastic, a rămas întreagă. Conform unei postări de pe pagina oficială a Facebook a Mănăstirii Izbuc, focul a izbucnit în curtea unor oameni credincioși. Incendiul a izbucnit în noaptea dinaintea sărbătoririi „Întâmpinarea Domnului”.

Fără cuvinte! Ce s-a întâmplat cu o icoană a Maicii Domnului, după un incendiu puternic din Gorj: Totul s-a făcut scrum, dar...

„Cu toții dăm Slavă lui Dumnezeu pentru această minune și o cinstim și o fericim pe Maica Domnului așa cum a fost ea cinstită în Biserică de la început și așa v-a fi până la sfârșitul veacurilor. Ne rugăm pentru această familie greu încercată, ca Dumnezeu să îi mângâie și să le întărească credința, iar Maica Domnului să se roage la Fiul ei pentru noi toți”, au transmis reprezentanții mănăstirii respective.

Lacrimi din ochii Fecioarei Maria

Nu este singurul astfel de caz întâmplat cu o icoană a Maicii Domnului. Anul trecut, la Gorj, chiar în zi de sărbătoare, credincioșii spuneau că din ochii Fecioarei Maria curg lacrimi frumos mirositoare. Totul s-a întâmplat într-o biserică veche de peste 270 de ani.  Minunea a vut loc pe data de 14 septembrie, de sărbătoarea Înălțarea Sfintei Cruci.

Un preot care slujește în această biserică de 26 de ani declara anul trecut că în lăcașul de cult nu a mai avut loc o asemenea minune. Conform preotului Popescu, această minune poate avea două explicații.

 „Este o minune Dumnezeiască şi numai Dumnezeu poate să ştie ce înseamnă. Lacrimile pot însemna lacrimi pentru păcătoşii care s-au îndepărtat de biserică, dar poate să fie şi un izvor de mir“, a dezvăluit acesta.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro