Reclamă

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Ea și soțul său, Cătălin Măruță, formează un cuplu minunat, îndrăgit de o țară întreagă și au împreună doi copii superbi: David și micuța Eva.

Andra și Cătălin Măruță sunt un exemplu bun de urmat în rândul cuplurilor. Chiar dacă au trecut câțiva ani buni de când s-au cunoscut, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți unul de celălalt, exact ca în prima zi. De asemenea, pare că timpul nici nu a trecut peste ei, deoarece sunt la fel de tineri și de frumoși ca în ziua nunții. Recent, cântăreața și-a bucurat fanii cu o fotografie emoționantă postată pe o rețea de socializare de la data celui mai frumos eveniment din viața ei și a soțului său.

Cu un păr lung și ondulat, Andra radia de fericire în ziua în care a avut loc fericitul eveniment. Artista a purtat o rochie albă, deosebită, care îi scotea în evidență formele frumos conturate, dar în același timp îi conferea un aer grațios, făcând-o să arate ca prințesele din povești. Nici partenerul său de viață, Cătălin Măruță, nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta purta un sacou imaculat și era tot un zâmbet, la fel ca superba lui soție.

Andra și Cătălin Măruță au ales un loc deosebit pentru nunta lor. Recent, vedetele s-au întors în Târgu-Jiu însoțite de copiii lor și au retrăit împreună sentimentele de bucurie.

„Poarta Sărutului este una din moștenirile lasate de Brâncuși, iar pentru mine personal este si locul care imi amintește unde m-am căsătorit. Mergeți in Târgu-Jiu, bucurați-vă de operele lui Brâncuși!”, a scris cântăreața pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei de la nuntă.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro