Reclamă

Bianca Drăgușanu a surprins publicul cu noua schimbare fizică. Dacă până acum diva se număra printre vedetele cu cele mai multe operații estetice, se pare că blondina a decis să mai renunțe la câte ceva. Astfel, Bianca este de nerecunoscut!

Bianca a decis să-și topească acidul din buze, iar transformarea i-a adus o schimbare estetică colosală. Însă, acest lucru nu înseamnă că vedeta nu va continua să mai apeleze la intervențiile estetice. Iată ce a declarat în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu a renunțat la buzele voluminoase

Dacă până acum Bianca și-a dorit buze voluminoase și a apelat la medicul estetician de fiecare dată pentru a le mări și mai mult, de data aceasta vedeta a decis să renunțe definitiv la acidul hialuronic. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, blondina a vorbit despre motivul care determinat-o să-și topească acidul. Credeai că Bianca se va opri aici sau că va renunța definitiv la operații estetice? Nici pe departe! Vedeta a mărturisit că are de gând să facă tot mai multe schimbări în viitorul apropiat.

„Nici nu știu cum să vorbesc, că mi se pare că lipsește ceva. Mi-am făcut un altfel de contur peste, ca să nu pară atât de mici precum sunt. Dar pentru mine a fost un șoc să mă văd după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia așa. Eu am lansat trendul ăsta.

Toată lumea se ducea la estetician cu poza mea, deși majoritatea ziceau: „A, ce buze are, ce gură are, nu-mi place!” Și s-au făcut toate așa. Și pentru că s-au făcut toate așa, eu vreau să fiu altfel!”, a declarat Bianca în cadrul show-ului.

@wowtiktak #BiancaDragusanu#Teoshow#bursuculee?? #Bianca#Teo#schimbare ♬ original sound – WowTikTak

Bianca, noi schimbări estetice în viitorul apropiat

Bianca a mărturisit că își va remodela buzele. Ba mai mult, vedeta a spus că nu se va opri aici în ceea ce privesc intervențiile estetice. Diva a recunoscut că îi place acest șir de transformări și nu va renunța niciodată să încerce lucruri noi.

„O să încerc să le remodelez. Voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe. Aveam atât de multă substanță băgată încât buza mea de jos se răsfrângea… Buzele mele sunt mai mici. Acum trei săptămâni mi-am făcut intervenția. (…)

Mi se pare că eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. (…) Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”, a mai spus fosta asistentă TV.

 


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro