Soțul Deliei Matache, Răzvan deține mai multe restaurante și pub-uri în Capitală, din care câștigă sume destul de frumoase.
Unul dintre pub-urile pe care le deține, deși este în Centrul Vechi, are prețuri accesibile. Localul se numește Vintage Pub și este locul unde clienții „uită de protocoale şi se simt în largul lor”, asta spune descrierea de pe site. Localul este de cele mai multe ori plin, este nevoie de o rezervare pentru a prinde loc, iar serviciile și mâncarea sunt de excepție. Noaptea, însă, totul se transformă, iar pub-ul devine club în toată regula, unde muzica răsună până în zori și toată lumea se distrează.
Deși ar putea fi considerat club de fițe, prețurile nu sunt mari. De exemplu, meniul zilei costa 27.30 lei, preț redus de la 39,99 de lei, fiind accesibil multor persoane.
Meniul este vast, iar denumirile preparatelor sunt ceva nemaivăzut, care atrag atenția de cum deschizi meniul. ”Coaste de porc de n-ai mai văzut” costă 35 de lei, ”Muşchi de vită din ziua de salariu” costă 68 de lei. Un ”Şniţel de vită uriaş” este 22 lei, iar ”Micii de câţi bani ai” costă 4 lei.
Și meniul de băuturi este la fel de vast și orice consumator va găsi ceva care să-i facă cu ochiul. Pub-ul dispune de bere roșie la draft, Kilkenny sau beri nemțești la un litru. Prețul unei beri nu este mai mare de 15 lei, ceea ce este perfect, mai ales pentru Centrul Bucureștiului.
Cât a costat revelionul la Vintage Pub
Dacă ai fi dorit să sărbătorești noaptea dintre ani la un club din Centrul Vechi, ia uite cât trebuia să scoți din buzunar. Pentru această noaptea, prețurile se schimbau și nu mai erau atât de accesibile. Pentru o masă, trebuia să scoți cel puțin 1750 de lei. Dacă îți doreai un tratament VIP, din contul tău plecau aproximativ 2500 de lei. În banii aceștia primeai două sticle de alcool la alegere, o sticlă de șampanie Moet, opt soft drinks, șase energizante, doi litri de suc natural și un platou de finger food.