Reclamă

Fratele Soranei Rotundu, mămica bebelușului din Danemarca, a făcut dezvăluiri șocante despre tânără. Ea și soțul său, Ionuț, au fost arestați de autoritățile daneze, cu suspiciunea că și-ar fi agresat propriul bebeluș. Micuțul Matias a ajuns la spital cu hemoragie intracraniană. Rudele cuplului român sunt revoltate și susțin că toate acuzațiile care li se aduc lui Ionuţ şi Soranei Rotundu sunt nefondate.

Rudele cuplului român din Danemarca fac mărturii cutremurătoare

Beniamin Ciobotaru, fratele Soranei Rotundu, a declarat că a vizitat-o pe femeie în arest. Bărbatul a precizat că Sorana nu este într-o stare tocmai bună.

„Am ieșit de la vizita cu sora mea, am avut voie să o văd 30 de minute. E primul contact al ei cu familia după o săptămână jumătate. Am găsit-o slăbită și descurajată. Nu a știut că are dreptul să contacteze ambasada, despre familie nici măcar nu mai putem vorbi. A aflat asta duminică, când a fost vizitată de reprezentanții ambasadei. A început să muncescă acolo pentru a cumpăra produsele de igienă necesare de la magazinul închisorii.

E foarte greu că nimeni nu o înțelege. De câte ori încearcă să comunice ceva în engleza pe care o știe ea, cât de puțină este, nu a avut niciun rezultat. Nu am avut voie să vorbim despre nimic din anchetă pentru că este în desfășurare. De asemenea, polițistul ne-a spus că nu putem să o întrebăm nimic din momentul în care a fost arestată”, a declarat fratele Soranei Rotundu, Beniamin Ciobotaru, pentru Digi24.

foto: captură video

Moașa bebelușului, acuzată că nu și-a dat interesul

Bebelușul a fost stabilizat de către medici, iar în momentul de față, el se află într-un centru de plasament.

Părinții copilului sunt anchetați și se află în spatele gratiilor, în penitenciare diferite. Rudele celor doi soți fac acuzații grave și acuză moașa de neglijență. Unchiul mamei copilului a mărturisit că băiețelul avea la naștere două puncte roșii în zona ochilor.

Imediat după l-a adus pe lume, mama acestuia, Sorana Rotundu, a sesizat acest lucru și a solicitat ajutorul moașei, însă femeia a refuzat să se deplaseze la casa tinerilor pentru a evalua starea de sănătate a copilului.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro