Reclamă

Deși pare greu de crezut, având în vedere că a ieșit mereu în evidență datorită zâmbetul ei inconfundabil, celebra Andreea Marin nu a fost, până acum, lipsită de probleme. Vedeta a suferit de depresie.

Andreea Marin a reușit să treacă peste depresie zâmbind pentru că, spune ea, s-a refugiat în muncă. Pasiunea pentru televiziune a ajutat-o să treacă mai ușor peste niște probleme care au pus-o la grea încercare.

Cum a reușit Andreea Marin să treacă peste depresie

Într-un interviu recent, Andreea Marin a explicat cum a reușit să depășească momentele complicate din viața ei, care nu au fost deloc puține. A suferit, dar nu a lăsat să se vadă acest lucru.

„Am pierdut într-un an cinci oameni dragi, unul după altul, cinci în același an, în anul în care, sâmbătă seara, după ce, pe parcursul săptămânii, munceam ca nebunii, sâmbătă seara se deschideau porțile și intram în casele a milioane de oameni, zâmbind, frumoasă, aranjată, doar eu simțeam lacrimile de pe dinăuntrul meu.

Sunt lucruri pe care nu le uiți, dar, până la urmă, nu are nimeni nicio vină că ție ți se întâmplă una sau alta în viața personală și rolul meu acolo era să aduc starea de bine în viața oamenilor. Însă munca era medicamentul meu!”,a mărturisit Andreea Marin în podcastul “Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Cum a reușit Andreea Marin să treacă peste depresie: „Am pierdut într-un an cinci oameni dragi”
Instagram

Andreea Marin a slăbit șase kilograme

De curând, în cadrul altui interviu, Andreea Marin a mărturisit că a slăbit 6 kilograme cu dietă de la nutriționist, combinată cu sport, detox, saună, masaj, proceduri de slăbire și tonifiere. Ea mărturisea că a învățat de la unul dintre specialiștii de acolo o supă thai care, de asemenea, dă rezultate. Iată rețeta.

Ingrediente: 1 lingură de coriandru, 1 lingură de ceapă verde, 1 lingură de pătrunjel tocat, 1/3 pahar cu suc de morcovi, 1+1/2 pahar de lapte de cocos, 1/2 avocado, 1/2 linguriță de praf de ardei iute, 2 linguri cu suc de lămâie verde, 1 linguriță de sare himalayana.

Mod de preparare: Toate ingredientele se pun într-un blender și se amestecă. Înainte de a fi servită, se pot adaugă cubulețe de roșii, dacă se dorește acest lucru. De asemenea, preparatul poate fi folosit și că sos pentru salate


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro