Reclamă

Tudor Gheorghe, interpretul celebrelor melodii „Au înnebunit salcâmii” sau „Mărine la nunta ta”, a fost invitat în cadrul emisiunii realizată de Mihaela Bîrzilă, la Antena 3. Maestrul a mărturisit ce pensie încasează lunar de la statul român. 

Tudor Gheorghe încasează o pensie frumușică de la statul român

Tudor Gheorghe, în vârstă de 76 de ani, și-a dedicat întreaga viață publicului și scenei, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști români de la noi din țară. Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, interpretul a dezvăluit ce pensie are și cum se descurcă cu banii primiți de la statul român. Tudor Gheorghe a recunoscut că primește o sumă bună.

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acum. Pentru un artist este o pensie bună”, a declarat Tudor Gheorghe, la Antena 3.

Tot în cadrul interviului, cântărețul a explicat că băiatul lui este cel care se ocupă de facturile casei. Solistul a glumit, afirmând că el nu are „noțiunea facturilor”.

„Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. El se ocupă, eu nu am noțiunea banilor”, a mai spus artistul.

foto: facebook

Tudor Gheorghe s-a drogat pentru un rol

În urmă cu ceva timp, Tudor Gheorghe povestea care a fost cel mai greu rol din carieră. Pentru cei care nu știu, el este actor la bază, iar la un moment dat s-a lăsat drogat într-o încercare de a vedea ce simt cei care se droghează.

„Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat.

M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu.”, dezvăluia artistul, în urmă cu ceva timp, conform Mediafax.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro