Reclamă

Deși nu duce lipsă de pretendenți și a fost mereu înconjurată de bărbați cu o stare bună financiară, Vica Blochina este în prezent o femeie singură. Blondina este într-o perioadă în care se regăsește pe ea și spune că nu are nevoie de un bărbat care să îi stea alături. Blondina a făcut mai multe dezvăluiri din viața sentimentală.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Vica Blochina a vorbit despre ultimele evenimente din viața ei, dar și despre partea sentimentală. Blondina a dezvăluit că de-a lungul timpului a fost mereu într-o relație și a fost obișnuită să aibă un partenere, însă acum are nevoie de o pauză. Aceasta a mărturisit că are suficienți pretendenți, însă „cel ales” încă nu a venit.

Atunci când vine vorba despre bărbatul special din viața ei, Vica Blochina știe exact ce caută și are de gând să îl aștepte pe cel potrivit. Aceasta a mărturisit că de-a lungul timpului a intrat în relații doar pentru a nu sta singură, însă acum își dorește altceva.

„În momentul ăsta nu iubesc. Mă simt foarte bine în pielea mea așa cum sunt. Eu întotdeauna am avut relație, niciodată nu am stat singură. Știu exact ce îmi doresc. Au fost perioade în care am avut relații cu cineva doar ca să nu stau singură. Decât să stau să pierd timpul… Mă simt foarte bine așa. Când o să fie momentul potrivit, acela o să fie al meu”, a declarat Vica Blochina, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Vica Blochina, detalii despre viața amoroasă! Are sau nu blondina un partener. „Eu întotdeauna am avut relație…”
Instagram

Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit vreme de 16 ani, însă lucrurile nu au fost tocmai roz. Deși avea statutul de amantă, blondina a sperat mereu că Victor Pițurcă va renunța, în cele din urmă, la soția lui, iar ea va deveni iubita oficială. Lucrurile nu s-au întâmplat așa, iar bărbatul chiar a spus clar și răspicat că nu va divorța niciodată.

Deși nu avea prea multe speranțe, Vica Blochina a continuat relația, însă și-a luat și revanșa. Recent, blondina a dezvăluit dedesubturile relației și a făcut mărturisiri surprinzătoare. Aceasta a spus că de multe ori l-a înșelat pe Victor Pițurcă, tocmai pentru a se răzbuna.

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine.

Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere. Ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam.  Atât de mult că mereu mă întorceam înapoi.”, declarat Vica Blochina, în urmă cu ceva timp.


Reclamă

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro