Reclamă

Frumoasa artistă trăiește de ceva timp o poveste de dragoste ca-n povești cu Marian Corcheș. Se pare că de când bărbatul a intrat în viața acesteia, Carmen de la Sălciua a renunțat la unele obiceiuri. 

Carmen de la Sălciua a dat uitării aparițiile vulgare

Artista este cunoscută pentru aparițiile sale care stârnesc imaginația oricărui bărbat. Acest lucru s-a schimbat de când este împreună cu Marian Corcheș. Într-o postare recentă, se poate observa că artista nu se mai machiază strident. Carmen de la Sălciua nu a înlocuit doar machiajul, ci a făcut schimbări și în garderobă.

A renunțat la extensii și poarte un tricou simplu, fără decolteu. Carmen a fost foarte apreciată pentru această schimbare vizuală, cât și spirituală. Vedeta le-a transmis fanilor ei de pe Instagram să valorifice momentele în care trăiesc, deoarece sunt cele mai importante.

„Tot ce avem …este ziua de azi ?”a scris Carmen de la Sălciua în dreptul postării de pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, schimbată de dragostea pentru Marian Corcheș

Recent, Carmen de la Sălciua a organizat pe contul personal de Instagram o sesiune de întrebări & răspunsuri. Unul dintre fanii acesteia și-a dorit să știe dacă artista a fost prezentă în momentul în care s-a pronunțat divorțul lui Marian Corcheș de fosta soție.

Carmen de la Sălciua a mărturisit că a fost la proces, dar nu în sala de judecată. Aceasta a ales să îl aștepte în mașină. Artista a precizat că își vede de viața sa după acest moment destul de sensibil și nu ia în considerare vorbele celorlalți.

L-am așteptat afară în mașină…și nu am râs în nas nimănui! Pentru că nu am purtat o competiție cu cineva ca să-i râd în față! Nu port schimburi de orgolii cu nimeni!”, a explicat vedeta.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro