Reclamă

Milionarul Sebastian Dobrincu s-a iubit timp de doi ani cu Mimi, o cunoscută vloggeriță de la noi. Deși relația lor mergea ca pe roate, tânărul a trădat-o pe Mimi cu o altă frumusețe din showbiz, Ioana Ignat. Anul trecut, Sebastian Dobrincu s-a cuplat cu Ioana, deși nu încheiase relația cu vloggerița Mimi. 

1. Sebastian Dobrincu a înșelat-o pe Mimi cu Ioana Ignat

După ce a aflat că a fost înșelată, Mimi a transmis un mesaj dur, prin care explica ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Sebastian Dobrincu.

„Am văzut o grămadă de articole în presă în legătură cu mine și fostul iubit, care aparent se despărțise de mine în toamnă. Iar eu nu știam asta și ce să vedeți? Stăteam împreună și în aceeași casă.

Nu, nu ne-am despărțit în toamnă, ci după ce a lansat el clip (n.r. piesa cu Ioana Ignat), pentru că eu credeam că el mă înșală cu fata cu care este deja. Așa că nu mai credeți tot ce se spune în presă, nu s-a despărțit nimeni în toamnă.

Ne-am despărțit pentru că eram înșelată, iar dacă vreți să preluați ceva puteți să preluați treaba asta pentru că asta e adevărul. Și hai să nu ne mai ascundem după un păhărel”, a dezvăluit Mimi pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că a fost trădată cu Ioana Ignat.

2. Vloggerița, îndrăgostită până peste cap de Sebastian Dobrincu

Când toată lumea credea că Sebastian Dobrincu s-a potolit în relațiile amoroase, tânărul a părăsit-o pe Ioana Ignat și s-a reîntors la fosta parteneră, Mimi. Totul se întâmpla în vara lui 2021, când tânărul a fost surprins în compania lui Mimi, scrie Cancan.ro. 

foto: Instagram

Împăcarea nu a durat mult, căci Sebastian Dobrincu a lăsat-o iar pe Mimi și s-a refugiat în brațele Ioanei Ignat. După ce a jonglat o vreme între cele două artiste, Sebastian Dobrincu a decis, în cele din urmă, să-și păstreze relația cu interpreta Ioana Ignat. Mai mult de atât, în luna noiembrie 2021, el a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care se sărută cu Ioana, motiv pentru care fosta iubită, Mimi, a luat foc.

Conform Ciao.ro, Sebastian Dobrincu, în vârstă de 22 de ani și unul dintre jurații de la ‘Imperiul Leilor’, s-ar fi cuplat cu artista Ioana Ignat în timp ce se afla într-o relație cu vloggerița Mimi. De aici și până la un scandal-monstru nu a mai fost decât un pas.

3. Mimi i-a făcut scandal lui Sebastian Dobrincu?

După ce i-a dat papucii lui Mimi și a ales să rămână cu Ioana Ignat, Sebastian Dobrincu și fosta iubită s-au întâlnit întâmplător.

Cum era de așteptat, între cei doi s-a iscat un conflict imens, care s-ar fi lăsat cu amenințări de ambele părți. Mai mult de atât, vecinii ar fi fost cei care au intervenit între Sebastian Dobrincu și Mimi, pentru a calma spiritele.

Ruptura dintre influencerița Mimi și Sebastian Dobrincu s-ar fi produs după ce tânărul a lansat piesa „Inimă Naivă”, cu Ioana Ignat, fostă concurentă a emisiunii Vocea României.

„Eu alegeam să sufăr. La a doua despărțire de Sebastian, el a mers la filmare cu iubita lui, Ioana Ignat.

Îl rugasem să nu facă asta, pentru că eu eram foarte low cu depresia pentru că îmi era foarte frică de tratamentul medicamentos. Știam că dacă el o să facă asta, o să înceapă atacurile de panică.

Am văzut că nu mai pot să trăiesc, eram într-o disperare continuă, gândurile mele o luau razna. M-am dus la psihiatru, am zis că trebuie să trec pe antidepresive, asta e. (…) Am început să mă uit diferit la balcon. Atunci, mi-am dorit pentru prima dată să mă sinucid”, a declarat Mimi în podcastul „Acasă la Măruță”.

Rămâne de văzut, însă, cum va evolua această telenovelă!


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro