Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, s-a dus astăzi la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Conform informațiilor noastre, aceasta a fost citată telefonic de către procurorii anticorupție într-un dosar are l-ar viza și pe Liviu Dragnea. Alte surse, însă, susțin că Irina Tănase ar fi depus un denunț împotriva lui Liviu Dragnea.

1. Se răzbună Irina Tănase pe Liviu Dragnea?

Însoțită de un avocat, Irina Tănase a refuzat să dea detalii cu privire la vizita sa la DNA. Informațiile noastre spun că DNA vrea să afle informații despre o locuință pe care Irina Tănase și-a cumpărat-o în urmă cu ceva timp. De asemenea, procurorii mai sunt interesați și de alte bunuri de lux achiziționate de aceasta.

Ea ar fi venit pentru a depune un document, probabil chiar un denunț împotriva fostului său logodnic, Liviu Dragnea.

În urmă cu câteva luni informația conform căreia Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit a fost pe „prima pagină” a tuturor publicațiilor. Deși Liviu Dragnea s-a abținut de la comentarii, Irina Tănase a povestit cum s-a terminat povestea lor de dragoste. Ea consideră că oamenii apropiați ei au trădat-o, iar Liviu Dragnea a decis să îi creadă pe ei.

2. Tănase: Despărțirea de Dragnea este cel mai dureros moment

După o relație de opt ani de zile, Liviu Dragnea s-a despărțit brusc de ea, printr-un mesaj pe telefon. Ulterior, el ar fi blocat-o fără a aștepta ca aceasta să reacționeze.

 „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.ro.

3: Irina Tănase: Nu pot lupta singură împotriva unor neadevăruri

Ea declara că la 29 de ani nu poate lupta singură împotriva unor neadevăruri. Ea a spus că are sentimentul amar că nu se poate apăra, fiindcă Liviu Dragnea nu este dispus să o asculte.

Irina Tănase a declarat că o doare că Dragnea nu a avut încredere în ea și a decis să se despartă de ea fără să îi poată dovedi că se înșală.  Totuși, ea explică faptul că are răbdarea și speranța că într-o zi Liviu Dragnea o va asculta și va înțelege că i-a fost fidelă.