Singurul regret al artistei este acela că nu a devenit mamă. Corina Chiriac a dezvăluit în cadrul unui interviu, faptul că aceasta și-ar fi dorit să aibă copii și a avut momente în care a cuprins-o tristețea.

Este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete din țară. Cu o carieră de succes în cariera muzicală, aceasta a dezvăluit că și-ar fi dorit să devină mamă.

Corina Chiriac Am regretat că nu am avut copii

Artista și-a amintit despre mama sa. Corina Chiriac a spus că mama sa ar fi putut avea o carieră măreață ca pianistă, dacă nu se mărita și rămânea gravidă. De asemenea, a dezvăluit că a avot momente în care a cuprins-o nostalgia.

„Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. Mama, dacă nu se mărita, şi nu mă avea pe mine şi nu erau vremurile care erau în anii 50, ar fi fost o mare pianistă, cânta superb la pian. Dar s-a măritat şi a făcut un copil.”, povestea artista

arhivă / social media

Virgil Anastasiu, despre relația cu Corina Chiriac

Timp de patru ani de zile, cei doi au format o căsnicie. Povestea de dragoste nu a durat mai mult, iar în anul 1997 cei doi au divorțat în America. Fostul soț al Corinei Chiriac a spus despre aceasta că a fost o soție perfectă și cuminte. Avea grijă de casă și gospodărie, iar când venea acasă, aceasta îl aștepta cu mâncarea gătită. De asemenea, bărbatul s-a bucurat că a fost primul soț al artistei.

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă.”, spunea Virgil Anastasiu acum ceva timp