Reclamă

Foarte multe persoane s-au săturat de cearcănele care și-au făcut apariția și, de care nu mai pot scăpa. Sunt foarte multe femei care se luptă cu aceiași problemă și încearcă diverse creme și remedii. Multe persoane le consideră inestetice și fac tot posibilul pentru a le ascunde.

De cele mai multe ori, cearcănele apar în urma stresului și a oboselii. De asemenea, stilul de viață și factorii genetici reprezintă un alt factor de apariție al acestora. Medicii au explicat cum și de ce apar, dar și ce soluții există pentru a scăpa de cearcănele problematice ale multora.

Care sunt factorii care conduc la apariția cearcănelor

Specialiștii au oferit informții cu privire la apariția cearcănelor. Medicii Georgiana-Albina Vieru și Ionel Botnaru au oferit mai multe detalii.

„Cearcănele apar, în general, ca urmare a oboselii sau a stilului de viață, însă un rol important îl joacă factorii genetici sau anumite probleme de sănătate. Din experiența mea sunt afectați atât femeile cât și bărbații, dar cred că femeile sunt mai deranjate, mai ales când nu reușesc să le mai ascundă folosind produse cosmetice”, a spus Dr. Georgiana-Albina Vieru, potrivit elle.ro

Cearcănele pot fi tratate

Potrivit informației medicilor, cearcănele pot fi tratate, însă în urma unor investigații medicale, pentru a fi descoperite problemele medicale.

„Sigur că da, după ce ne asigurăm că nu ascund o problemă medicală, există acum mai multe soluții minim invazive și cu un timp de recuperare redus, care rezolvă cearcănele. Noi formăm o echipă în care punem foarte mult accentul pe implementarea ultimelor noutăți și găsirea soluțiilor celor mai eficiente. În plus trebuie să ținem cont și de fiecare pacient în parte.”, a mai spus medicul Georgiana-Albina Vieru, pentru sursa de mai sus

pixabay

Este importantă personalizarea tratamentului, în funcție de pacient

„Categoric, cred că personalizarea tratamentului în funcție de pacient, este cel mai important. În funcție de situație, alegem fie un tratament cu acid hialuronic, fie unul cu enzime recombinante, fie chiar o combinație între cele două”, a spus doctorul Ionel Botnaru, conform sursei amintite mai sus


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro